Plemenit

Zlatna poluga 500 grama

Zlatna poluga 500 grama, HeraeusZlatne poluge mase 500 grama spadaju u red najvećih komercijalnih investicijskih proizvoda od zlata. Među velike zlatne poluge uvrštavamo još i poluge od 250 grama i 1000 grama, te polugu granične veličine od 100 grama.

Finoća zlata: 99,99 % (24 karata)
Ukupna masa: 500 g
Čista masa zlata: 500 g (16,075 oz)

Prodajna cijena: 132.591,95 kn

Za kupnju veće količine zlatnih poluga po nižoj cijeni, posjetite web stranicu Tetragram.hr.

Otkupna cijena za klijente: 129.274,58 kn
Otkupna cijena za neklijente: 126.843,08 kn

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 10.12.2018 16:30:31

Zahvaljujući izvrsnom odnosu mase i cijene čistog zlata što ga sadrže, zlatne poluge od 500 grama imaju kompetitivna tržišna svojstva, i to osobito za srednje i velike ulagače. Prodaja zlata u zlatnim polugama ulagačima nudi mogućnost stvaranja kvalitetne imovinske osnove. Temelj investicijskog portfelja od nekoliko desetaka ili nekoliko stotina tisuća eura obično su upravo zlatne poluge od pola kilograma i kilogram.

Plemenit u svojoj ponudi ima investicijske zlatne poluge koje možete pogledati, naručiti i kupiti u našem središnjem uredu u Zagrebu. Prodaja zlata robne marke Plemenit obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Diskrecija za sve naše klijente je na europskoj razini, što osigurava zaštitu privatnosti i visoku kakvoću usluge.

Zatražite ponudu klikom na link i doznajte više o uvjetima prodaje zlata i srebra, o načinima plaćanja, te o mogućnostima isporuke u Hrvatskoj i druge krajeve regije. Prilikom prodaje zlata u investicijskom obliku svojim kupcima izdajemo certifikat o autentičnosti Plemenit kojim jamčimo podrijetlo proizvoda i njegovu besprijekornost. Svakako zatražite svoj certifikat prilikom kupnje i preuzimanja.

Svojstva zlatne poluge od 500 grama

Najveća ploha zlatne poluge od 500 grama otprilike je velika kao vrećica praška za pecivo. Debljina joj može biti nekoliko milimetara. Oblik i dizajn pojedine poluge u pravilu se razlikuje od proizvođača do proizvođača, no zlatne poluge što ih nudimo u sklopu robne marke Plemenit uvijek su standardne čistoće i mase, te standardnih fizikalnih svojstava.

Sve velike investicijske poluge od žute plemenite kovine, pa tako i zlatne poluge od 500 grama, u pravilu sadržavaju dodatne certifikate, što uključuje i utisnut jedinstveni serijski broj.

Proizvođači investicijskih zlatnih poluga od 500 grama

Investicijske zlatne poluge od 500 grama koje se proizvode u uglednoj njemačkoj kovnici Heraeus nudimo pod robnom markom Plemenit. Poslovna grupa Heraeus jedna je od vodećih europskih kompanija za proizvodnju investicijskih poluga od plemenitih kovina. Njezine su tvrtke kćeri švicarska robna marka Argor Heraeus, te austrijska Münze Österreich. Kovnica posjeduje certifikat “Good Delivery” što ga izdaje Udruženje sudionika londonskog tržišta plemenitih kovina (London Bullion Market Association).

Zatražite ponudu za kupnju zlatne poluge od 500 grama klikom na link. Ponudu možete zatražiti i za zlatne i srebrne poluge drugih veličina. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga robne marke Plemenit s višegodišnjom tradicijom jamči vam kvalitetu, pouzdanost i sigurnost.

Prilikom kupnje zlatnih poluga, svakako zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit.

Možda će vas zanimati i ovi investicijski proizvodi od zlata i srebra