Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Narudžbe primamo samo putem web shopa, kontakt formulara, elektoničke pošte i telefonski

Web Shop Butik Plemenit

Cijenjene klijente obavještavamo da od ponedjeljka, 7. ožujka 2022. godine mijenjamo način poslovanja s klijentima. Zbog značajnog povećanja broja kupaca, narudžbe za kupnju investicijskog zlata primamo samo putem web shopa, putem kontakt formulara na našim web stranicama, putem elektroničke pošte i putem telefona na broj 01/236-5857.

Naš će ured za osobne posjete biti zatvoren, osim za kupce koji plaćene proizvode dolaze preuzeti osobno.

1) Naručivanje putem web shopa

Posjetite naš web shop Butik Plemenit, provjerite stanje zaliha pojedinog proizvoda, stavite ih u košaricu i završite kupovinu. Na vašu e-mail adresu automatski ćete zaprimiti ponudu koju je potrebno platiti u roku od sat vremena putem vašeg osobnog internet bankarstva. Zadržavamo pravo da narudžbe plaćene nakon proteka jednosatnog razdoblja ne ispunimo. Nakon što obavite novčani transfer, naši agenti će vas kontaktirati kako bi vas obavijestili o rokovima isporuke i dogovorili termin za preuzimanje.

2) Naručivanje putem kontakt formulara

Posjetite kontakt formular na našim web stranicama sa zahtjevom za ponudu. Odaberite proizvode za koje želite da vam pošaljemo ponudu, i potom kliknite gumb “Pošalji”. Nakon što primimo zahtjev, naši će djelatnici pripremiti ponudu i poslati vam je na e-mail. Ponuda treba biti plaćena najkasnije jedan sat nakon primitka.

3) Naručivanje e-mailom

Na našu poslovnu e-mail adresu pošaljite nam zahtjev za ponudu. Nakon što primimo zahtjev, naši će ga djelatnici obraditi i poslati vam ponudu na e-mail. I ova ponuda treba biti plaćena najkasnije jedan sat nakon primitka.

4) Telefonsko naručivanje

Nazovite nas telefonski na broj 01/236-5857 ili 092/405-4412 i zatražite ponudu. Mi ćemo vam ponudu pripremiti i poslati je na adresu elektroničke pošte po vašem izboru. Ova ponuda također treba biti plaćena najkasnije jedan sat nakon što ste je primili.

====

Naručivanje proizvoda bez fizičkog dolaska uveliko će pomoći da naša usluga bude brža. Cijenjenim kupcima zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Odaberite
Right Menu IconNazovite