Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Kupite zlato i srebro za devet kriptovaluta

Ukupno devet različitih kriptovaluta od 28. rujna 2021. moguće je iskoristiti za plaćanje investicijskih plemenitih kovina kupljenih putem našeg web shopa Butik Plemenit.

Ta jedinstvena mogućnost na regionalnom tržištu ostvarena je zahvaljujući tijesnoj suradnji naše tvrtke s kompanijom Electrocoin iz Zagreba, vodećom domaćom tvrtkom za posredovanje u trgovanju kriptovalutama. Tvrtka Electrocoin utemeljena je 2014. godine, te je u svega nekoliko godina izrasla u respektabilnog igrača na tržištu kriptovaluta s prometom od gotovo 40 milijuna eura godišnje.

U web shopu Butik Plemenit, kupci investicijskog zlata i srebra moći će kupiti ponuđene poluge i kovanice za ovih devet kriptovaluta: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), Stellar Lumens (XLM), Dai (DAI), Tether (USDT), USD Coin (USDC) i EOSIO (EOS).

Među navedenim valutama, najpopularnije su nedvojbeno Bitcoin, Ethereum i Bitcoin Cash. Naša tvrtka već nekoliko godina nudi svoje proizvode za kupnju putem Bitcoina, no naše transakcije do sada smo poravnavali isključivo putem američke kompanije Bitpay.

Suradnja s tvrtkom Electrocoin omogućuje širi izbor kriptovaluta za procesiranje transakcija, ali i kupnju zlata i srebra putem web shopa Butik Plemenit u realnom vremenu, što do sada nije bilo moguće. Do sada su, naime, kupci investicijskih plemenitih kovina ponudu za kupnju mogli dobiti isključivo u radno vrijeme naše tvrtke, i to samo putem e-maila.

Jednostavan proces kupnje

Proces kupnje investicijskog zlata i srebra u web shopu Butik Plemenit vrlo je jednostavan. Nakon što odaberete željene proizvode iz Butika stavljanjem u virtualnu košaricu, odaberite opciju “Završi kupovinu”, odnosno, kliknite gumb “Kreni na plaćanje”.

U popisu opcija plaćanja navedene su četiri opcije, među kojima je i opcija “Kriptovalute”. Odabirom te opcije, te klikom na gumb “Naruči”, bit ćete preusmjereni na sustav za obradu plaćanja Paycek.io tvrtke Electrocoin. Na ekranu će vam se prikazati iznos narudžbe izražen u “papirnatoj” valuti (euro), te ćete u nastavku ekrana moći odabrati jednu od devet kriptovaluta kojom želite obaviti plaćanje. Defaultno postavljena valuta jest Bitcoin.

U sljedećem koraku za plaćanje, na ekranu će vam se pojaviti QR kod za obavljanje plaćanja. Otvorite na svojem mobilnom uređaju (telefon ili tablet) svoju elektronsku lisnicu s kriptovalutama (wallet), odaberite opciju “plaćanje” i skenirajte ponuđeni QR kod. Nakon toga u svojoj elektroničkoj lisnici prebacite traženu svotu odabrane kriptovalute na ponuđenu jedinstvenu adresu. I time je proces kupnje završen.

Kada naša tvrtka dobije potvrdu o uspješnom plaćanju, naši agenti će vas kontaktirati i dogovoriti isporuku, odnosno, preuzimanje kupljenih proizvoda.

Vjerujemo da će ovaj novi način kupnje i plaćanja potaknuti otvaranje segmenta tržišta plemenitih kovina koji do sada nije bio široko dostupan, te da ćemo time zadovoljiti potrebe novih kupaca i ulagača u zlato i srebro.

Odaberite
Right Menu IconNazovite