Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Ako još niste naš klijent, kupite gram srebra za samo 2€ i pretplatite se na ProPlemenit infoservis!

Srebrna poluga 1 gram

Web shopInformacijski servis ProPlemenit od sada je dostupan svim našim klijentima koji žele primati ekskluzivne informacije s tržišta investicijskih plemenitih kovina. Ako ste već kupovali investicijsko zlato i srebro kod nas, dovoljno je da nam se javite e-mail porukom na adresu klijent@plemenit.hr s naslovom (subject) PRIJAVA, te nam u tijelu (body) e-mail poruke pošaljite svoje ime i prezime. Učlanjenje u skupinu ProPlemenit možete zatražiti i pozivom na broj telefona 01/236-5857 u radno vrijeme naše tvrtke.

Nakon što utvrdimo da ste naš klijent, dodat ćemo vas u skupinu ProPlemenit i počet ćete primati e-mailove informacijskog servisa s ekskluzivnim informacijama s tržišta plemenitih kovina.

Za posjetitelje našeg web sajta koji još nisu naši klijenti, a žele postati članovi skupine ProPlemenit i primati poruke informacijskog servisa, pripremili smo jedinstvenu ponudu. Kupnjom 1 grama srebra za 2 eura formalno postajete naš klijent, i time stječete pravo učlanjenja u komunikacijsku skupinu ProPlemenit, te pravo pretplate na ProPlemenit informacijski servis.

Kupnju možete obaviti isključivo putem našeg web shopa Butik Plemenit.

Ova ponuda je ograničena do isteka zaliha.

Više o informacijskom servisu ProPlemenit možete doznati klikom na link.

Odaberite
Right Menu IconNazovite