Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje i kako kupiti investicijsko zlato u Podgorici, Nikšiću, Herceg-Novom i drugdje u Crnoj Gori

Gdje i kako kupiti investicijsko zlato u gradovima Podgorica, Nikšić, Herceg-Novi, Pljevlja, Bar, Bijelo Polje, Cetinje, Budva, Kotor, Berane, Ulcinj, Tivat i u drugim gradovima Crne Gore

Tvrtka Tetragram projekt putem svojeg brenda Plemenit.hr nudi građanima Crne Gore kupnju i osobnu isporuku investicijskog zlata u Dubrovniku. Ako ste iz Podgorice, Nikšića, Herceg-Novog, Pljevlja, Bara, Bijelog Polja, Cetinja, Budve, Kotora, Berana, Ulcinja, Tivata ili bilo kojeg drugog crnogorskog naselja, obratite nam se s povjerenjem.

Zbog neusklađenosti crnogorskih poreznih zakona s pravnom stečevinom Europske unije, trenutno se na području Crne Gore za kupnju investicijskih zlatnih poluga i zlatnika plaća značajan porez, uključujući i porez na dodanu vrijednost (PDV). To efektivno onemogućuje razvoj tržišta investicijskog zlata u Crnoj Gori.

Nasuprot tome, na području Europske unije, kupovina investicijskog zlata nije oporezovana. Zbog toga građani Crne Gore u pravilu investicijske zlatne poluge i zlatne kovanice kupuju upravo u Hrvatskoj.

Kako bismo našim crnogorskim kupcima omogućili što pristupačniju kupnju, omogućili smo isporuku investicijskog zlata na području Dubrovnika.

Kupnju i isporuku investicijskog zlata u Dubrovniku građani Crne Gore mogu dogovoriti s našim zaposlenicima u regionalnom uredu za Dalmaciju u Splitu.

Telefonski broj ureda je:

+385-92-5011-344

E-mail adresa ureda u Splitu putem koje možete dogovoriti kupnju:

split@plemenit.hr

Građani Crne Gore također mogu dogovoriti kupnju i pohranu investicijskog zlata i srebra u našim sigurnim trezorima. Više informacija o tome možete dobiti na telefonski broj središnjeg ureda u Zagrebu

+385-1-236-5857

ili putem e-maila

info@plemenit.hr

Plemenit.hr isporučuje investicijsko zlato i u mnoge krajeve Hrvatske i Slovenije. Više informacija potražite na interaktivnoj karti isporuke. Dobro došli!

Odaberite
Right Menu IconNazovite