Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

ProPlemenit infoservis: Ekskluzivne informacije s tržišta plemenitih kovina za naše klijente

Putem računalne i telefonske komunikacije, u našu se tvrtku svakodnevno slijeva mnoštvo informacija ključnih za razumijevanje stanja na tržištu plemenitih kovina u regiji, ali i u svijetu. Naši vrhunski stručnjaci uspostavili su poslovnu i informacijsku suradnju s više desetaka vodećih kompanija u branši diljem svijeta, ponajprije u Europi i Sjedinjenim Američkim Državama, ali i na drugim kontinentima.

Izvori informacija

Najznačajniji partneri s kojima smo razvili tijesnu suradnju su (1) vodeće europske i svjetske kovnice zlatnih i srebrnih poluga i kovanica, (2) najveće kompanije za distribuciju i transport investicijskih plemenitih kovina, (3) najuglednije institucije za stručnu procjenu numizmatičkih zlatnika i srebrnjaka, te (4) kompanije za informacijsku analizu, praćenje i predviđanje kretanja globalnog tržišta investicijskog zlata i srebra.

Sve informacije koje dobivamo od naših poslovnih i informacijskih partnera predstavljaju temelj za uspješno poslovanje naše tvrtke. Zbog malih marži i počesto značajnog cjenovnog njihanja (osobito u vremenima gospodarskih i ratnih neizvjesnosti), poslovanje na tržištu investicijskih plemenitih kovina nije nimalo jednostavno i lako. To se osobito odnosi na tvrtke koje su, poput naše, specijalizirane isključivo za trgovanje investicijskim zlatom i srebrnom, a ne i, primjerice, otkupom i prodajom lom zlata ili zlatnog nakita.

Čvrsto povjerenje

Budući da su slične tvrtke u drugim zemljama nalaze u istoj situaciji kao i mi, one su u pravilu spremne svoja tržišna saznanja dijeliti s poslovnim partnerima koji im nisu izravni konkurenti na određenom području. Na taj način stvara se čvrsto povjerenje. Naša tvrtka Tetragram projekt s brendom Plemenit.hr najveća je i najuglednija u branši na domaćem i regionalnom tržištu južne i jugoistočne Europe, te smo zbog toga poželjan partner za vodeće tvrtke našega profila iz mnogih zemalja.

Postanite član skupine ProPlemenit!

Informacije o investiranju u zlato i srebro s kojima se svakodnevno susrećemo mogu pomoći i vama! U svrhu dijeljenja tih informacija s našim klijentima od povjerenja, utemeljili smo zatvorenu komunikacijsku skupinu pod nazivom ProPlemenit. Riječ je o svojevrsnom informacijskom servisu putem kojeg ćemo klijentima naše tvrtke dijeliti ekskluzivne informacije o stanju na globalnom i regionalnom tržištu investicijskog zlata i srebra, koje prikupljamo iz svih nama dostupnih izvora.

Sadržaj infoservisa ProPlemenit pripremaju vodeći stručnjaci i analitičari naše tvrtke.

Članom ove ekskluzivne skupine može postati svaki pojedinac koji je kupio barem jedan gram investicijskog zlata ili srebra, i time formalno postao naš klijent.

Postojeći i novi klijenti

Zahtjev za učlanjenjem u skupinu ProPlemenit i za primanje informacija putem informacijskog servisa može poslati svaki naš klijent na e-mail adresu klijent@plemenit.hr. Kada šaljete zahtjev za učlanjenjem u skupinu, dovoljno je u naslov poruke (subject) upisati riječ PRIJAVA, a u tijelo poruke (body) upisati Vaše ime i prezime. Učlanjenje u skupinu ProPlemenit možete zatražiti i telefonski na broj 01/236-5857 u radno vrijeme naše tvrtke.

Nakon što utvrdimo da imate status našega klijenta, dodat ćemo vas u skupnu ProPlemenit, te vas o tome obavijestiti e-mail porukom dobrodošlice, najkasnije u roku od tri radna dana od primitka vašeg zahtjeva.

Ako još niste naš klijent, odnosno, niste kupili investicijske plemenite kovine kod nas, a želite postati član skupine ProPlemenit, imamo za vas izvrsnu ponudu! Za samo 2 eura možete kupiti 1 gram investicijskog srebra, i time steći status Plemenit.hr klijenta, a time i pravo učlanjenja u komunikacijsku skupinu ProPlemenit, te primati informacije našeg ProPlemenit infoservisa. O ovoj jedinstvenoj ponudi možete doznati više klikom na link.

Kupnju možete obaviti isključivo putem našeg web shopa Butik Plemenit.

Kupnjom srebrne poluge po ovoj ponudi bit ćete automatski uključeni u komunikacijsku skupinu ProPlemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite