Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

ATRAKTIVNO: Numizmatička serija koloriranih zlatnika “Opasne životinje”

Web shopIzuzetno atraktivna serija koloriranih zlatnika “Opasne životinje” od sada je dostupna i kupcima iz naših krajeva! Riječ je o vrijednom kolekcionarskom izdanju zlatnika s nominalom u novozelandskim dolarima, koji se jednom godišnje puštaju u optjecaj s novim motivom.

Svaki zlatnik iz serije ima masu čistog zlata od 1 unce (31,103 grama) te je proizveden u ograničenoj nakladi od 150 primjeraka za cijeli svijet. Zbog vrlo ograničene naklade, očekuje se da će zlatnici – nakon što budu rasprodani na primarnom tržištu – postati tražen numizmatički raritet.

Zlatnici iz serije mogu se kupiti pojedinačno ili pak sva tri u kompletu. Zlatnici u kompletu isporučuju se u ukrasnoj drvenoj poklon kutiji. Svi zlatnici dolaze zajedno s certifikatom o autentičnosti.

Provjerite ovu ponudu u našem web shopu.

Na raspolaganju za kupnju su sljedeći zlatnici:

Zlatnik Tigrasti morski pas iz serije "Opasne životinje", 1 unca (31.103 grama)
2-zlatnik-australska-otrovna-raza-1oz
Zlatnik Pauk Tarantula iz serije "Opasne životinje", 1 unca (31.103 grama)
Zlatni Opasne životinje
Zlatnik Opasne životinje Pauk Tarantula 1 unca u ukrasnoj poklon kutiji
Zlatnik Opasne životinje Tigrasti morski pas 1 unca u ukrasnoj poklon kutiji
Zlatnik Opasne životinje Otrovna raža 1 unca u ukrasnoj poklon kutiji

Zlatnik izdan 2023. godine na reversu ima utisnut kolorirani prikaz tigrastog morskog psa, opasnog morskog grabežljivca koji se može naći u oceanima uz obalu Australije. Otrovna raža, riba prilagođena životu na dnu oceana, prikazana je na koloriranom zlatniku iz 2021. godine. Pauk Tarantula, kukac s izuzetnom snažnim otrovom, središnji je motiv zlatnika izdanog 2020. godine.

Izdanje iz 2022. godine, zlatnik s prikazom australske crno-crvene zmije, je rasprodano, te više nije dostupno za narudžbu iz kovnice.

Cijena pojedinačne kovanice: 2.641,90 €

Za kupnju ovih zlatnika, kontaktirajte nas telefonski na broj 01/236-5857 ili zatražite ponudu putem kontakt formulara na našim web stranicama. Ovaj proizvod možete naručiti i putem web shopa Butik Plemenit 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Odaberite
Right Menu IconNazovite