Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

NumisGo: Povijesni i numizmatički vrijedni zlatnici i srebrnjaci na jednom mjestu

NOVO! NumisGo.com Ponuda povijesnih zlatnika i srebrnjaka

Jedan od vodećih regionalnih web portala za trgovanje numizmatički vrijednim zlatnicima i srebrnjacima, NumisGo.com, od početka listopada službeno je započeo suradnju s tvrtkom Tetragram Plemenit. Svi proizvodi iz web shopa NumisGo.com od sada se mogu kupiti i platiti putem tvrtke Tetragram.

Povijesne i numizmatički vrijedne zlatnike i srebrnjake koje kupite putem web shopa NumisGo.com, naša će tvrtka dostavljati na uobičajene načine klijentima i kupcima diljem Hrvatske kao što to čini i s proizvodima iz naše standardne ponude – sa zlatnim polugama, investicijskim zlatnicima, te srebrnim polugama i investicijskim srebrnjacima. Proizvode kupljene putem NumisGo.com web shopa bit će dakle moguće preuzeti u našem središnjem uredu u Zagrebu, u regionalnim uredima u Splitu i Osijeku, a bit će ih moguće i primiti tijekom redovitih isporuka u druge gradove poštom ili izravnom isporukom. Provjerite raspored dostave klikom na link.

Povijesna kolekcija

NumisGo.com u svojoj internetskoj trgovini nudi više od pet stotina različitih numizmatički vrijednih zlatnih i srebrnih kovanica, numizmatički zanimljivih kovanica od neplemenitih kovina, kolekcionarskih povijesnih papirnatih novčanica, te ordenja.

Povijesni artefakti koji se mogu kupiti putem web trgovine NumisGo.com pribavljeni su iz ukupno više od 50 zemalja, među kojima su najzastupljenije Austro-Ugarska, Francuska, Njemačka, Italija, Nizozemska i Sjedinjene Države. Nove kovanice, novčanice i ordenje neprekidno se dodaju u web shop, tako da se kolekcija povijesnih zlatnika, srebrnjaka i drugih izdanja stalno obogaćuje.

Premda je web site NumisGo.com prvenstveno okrenut inozemnoj publici, te je zbog toga pripremljen na engleskom jeziku, stručnjaci koji stoje iza njega su ugledni hrvatski kolekcionari, koji su vam svojim savjetom spremni pomoći u odabiru i kupnji povijesno relevantnih zlatnika i srebrnjaka, ali i drugih historijski značajnih artefakata iz ponude NumisGo.com.

Više informacija o proizvodima ponuđenim u web shopu NumisGo.com možete zatražiti putem kontakt formulara na stranicama NumisGo.com ili telefonski na broj +385 1 2365857.

Odaberite
Right Menu IconNazovite