Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

PLEMENITE KOVINE KAO DAR: Poklonite zlato i srebro vašim najmilijima, o posebnim prigodama

Zlato i srebro kao poklon za dar i darivanje

Plemenite kovine odvijek su bile izvrstan dar za različite prilike. Poklanjanje zlata i srebra u našim krajevima ima bogatu tradiciju. Darivanje zlatnika za rođenje djeteta, krštenje, crkvenu potvrdu, rođendan, vjenčanje, te različite obljetnice popularan je i široko rasprostranjen oblik izražavanja poštovanja i ljubavi prema najbližima.

Zlato i srebro imaju sva svojstva dobroga dara:  ljepotu, profinjenost, trajnost, dragocjenost… Plemenite kovine predstavljaju poželjan poklon kojeg ćemo se uvijek rado sjećati i čuvati ga sa zahvalnošću.

U našoj ponudi imamo široku paletu proizvoda od zlata i srebra prikladnih za darivanje.

Zlatnici i zlatne medalje s kršćanskim i religijskim motivima nudima kao poklon o duhovnim svečanostima.

Popularni austro-ugarski zlatni dukati mali i veliki, s likom cara Franje Josipa, također su odličan odabir koji često kupujemo kao poklon za naše najmilije.

Tražene su i zlatne poluge manjih gramaža – od 1 gram, 2 grama, 2 i pol grama, 5 grama, 10 grama, 20 grama i jedne unce (31,1 gram) – u ukrasnoj drvenoj poklon kutiji od mahagonija ili u ukrasnoj kutiji od umjetne kože.

Posebno ističemo zlatnu polugu mase 5 x 1 gram Combibar koja je iskovana u obliku zvijezde, te u atraktivnom pakiranju predstavlja izvrstan poklon.

U ponudi imamo i atraktivne investicijske kovanice manjih i većih gramaža s motivima medvjedića pande, australskog klokana i drugim atraktivnim motivima.

Za zaljubljene nudimo proizvode s dodirom romantike: srebrne kovanice “Ljubav je dragocjena”, te prave ruže prelivene zlatom i srebrom.

A ako u našem redovnom asortimanu pronađete nešto što će vas potaknuti na darivanje, gotovo sve proizvode iz ponude možemo upakirati u atraktivnu poklon kutiju i na taj način ih pretvoriti u izvrstan dar.

Darovi od plemenitih kovina nadahnjuju ono najbolje i najplemenitije u nama. Zlato je poklon kojeg se uvijek sjećamo s radošću i zahvalnošću.

Kliknite ovdje i otkrijte našu ponudu poklona i darova.

Kategorija:

Odaberite
Right Menu IconNazovite