Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

ROMANTIČNI DAROVI: Srebrnjaci “Ljubav je dragocjena”, “Samo za tebe”, zlatna i srebrna ruža

Srebrnjaci Ljubav Valentinovo za poklon i darivanje

Romantični darovi od plemenitih kovina oduvijek su bili prvi izbor za zaljubljene. Otkrijte našu ponudu romantičnih darova od zlata i srebra kojima ćete zacijelo obradovati vama blisku osobu.

Obojani srebrnjaci “Ljubav je dragocjena”

Dva nova izdanja srebrnjaka iz serije “Ljubav je dragocjena” (Love is precious) za 2023. i za 2024. godinu stigla su na tržište! Nakon što su prethodna izdanja iz 2021. i 2022. godine rasprodana u rekordnom roku, novozelandska kovnica New Zealand Mint odlučila nas je obradovati novim koloriranim srebrnjacima iz serije “Ljubav”. Središnji motiv izdanja iz 2023. su dva labuda, a najnovije izdanje za 2024. godinu prikazuje dva ždrala sarusa. Naklada svakog od izdanja je ograničena i iznosi 3000 komada za cijeli svijet, stoga požurite i u web shopu Butik Plemenit osigurajte svoj primjerak što prije. Srebrnjak s dva labuda raspoloživ je u ograničenoj količini za isporuku odmah, dok je srebrnjak s dva ždrala raspoloživ za prednarudžbu, s rokom isporuke 7 radnih dana. Cijena pojedinog srebrnjaka iz serije “Ljubav je dragocjena” iznosi 149,00 eura.

Obojani srebrnjak “Samo za tebe” Mickey & Mini Mouse

Srebrnjak “Samo za tebe”  (Only For You) otkovan je u obliku srca. Središnji motiv srebrnjaka su popularni Disneyevi crtani likovi Mickey i Mini Mouse. Ovaj poklon za vama dragu osobu bit će poseban, ako se odlučite upravo za ovu kovanicu. Naručite ovaj zlatnik u našem web shopu, pozivom na broj 01/236-5857 ili putem kontakt formulara. Ovaj je srebrnjak raspoloživ za prednarudžbu, s rokom isporuke 7 radnih dana. Cijena srebrnjaka “Samo za tebe” Mickey & Mini Mouse trenutno je u akciji, te je snižena sa 179,00 € na 159,00 €.

Zlatna ruža

Prava, uzgojena ruža koja je posebnim tehnološkim postupkom optočena 24-karatnim zlatom idealan je poklon za zaljubljene. Dolazi u lijepo oblikovanoj ukrasnoj poklon kutiji s certifikatom. U našem asortimanu predstavlja proizvod koji oduševljava svojom posebnošću. Zlatna ruža raspoloživa je za kupnju u našem web shopu Butik Plemenit. Proizvod je raspoloživ za trenutnu isporuku. Cijena pozlaćene ruže je 95,00 € za komad.

Srebrna ruža

Slično kao i zlatna ruža, srebrna ruža predstavlja stvaran, uzgojen cvijet koji je specijalnim postupkom optočen čistim srebrom. I ona se isporučuje u izvornoj poklon kutiji, te posjeduje certifikat. Prikladan je poklon za osobe koje vole diskretnu ljepotu srebra. Srebrnu ružu možete naručiti putem našeg web shopa Butik Plemenit. I ovaj je proizvod raspoloživ za trenutnu isporuku. Cijena posrebrene ruže je 52,00 € za komad.

======

Osim navedenih atraktivnih poklona, u našoj ponudi imamo i druge zanimljive proizvode koje biste mogli odabrati za romantično darivanje. Zlatni dukati, srebrnjak Wiener Philharmoniker, kineski zlatnici i srebrnjak “Panda” i još mnoštvo drugih proizvoda od investicijskih plemenitih kovina mogu biti lijepo iznenađenje za vama blisku osobu.

Većinu proizvoda iz našeg asortimana nudimo u ukrasnim poklon kutijama od drveta ili od umjetne kože. Prelistajte katalog u našem Butiku Plemenit i sigurni smo da ćete pronaći mnoštvo odličnih ideja za darivanje vaših bližnjih.

Odaberite
Right Menu IconNazovite