Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Zlato je dar za posebne trenutke, poklon koji budi najplemenitije u nama

Zlato je dar za posebne trenutke, poklon koji nadahnjuje najbolje u nama

Zlato je oduvijek bilo cijenjen oblik darivanja naših najmilijih, stalno pri vrhu liste prioriteta kada odabiremo poklon u svečanim prigodama. A za takvo što postoje dobri razlozi.

Žuta plemenita kovina ima sve karakteritike dobroga dara: profinjenost, ljepotu, vrijednost, trajnost, poželjnost… Ukrasni zlatni predmeti posebno su cijenjeni kod ženskog dijela populacije, koji u zlatu nalazi sigurnost, intimnost, romantičnost i povjerenje.

Provjerite naš darovni program klikom na link.

Zlato kao poklon za brojne prigode

Zlato u investicijskoj formi – zlatnici i zlatne poluge – imaju publiku među svim uzrastima i spolovima. Kupnja dukata široko je rasprostranjen običaj u našim krajevima o rođenju i krštenju djeteta, crkvenoj potvrdi, ali i o rođendanima i vjenčanjima.

U posljednje vrijeme interes darivatelja sve se više širi. Kao poklon za svečane prigode kupuju se specijalizirane zlatne poluge čiji su sastavni dio poruke s dobrim željama. A u velikim duhovnim događajima, zlatne medalje s kršćanskom porukom također su postale vrlo popularne i rado se poklanjaju najbližima. Romantični trenuci pak prizivaju želju da svojem intimnom suputniku kupimo nešto izvanredno poput prave ruže prelivene zlatom.

Poruka sreće i dobrog zdravlja

Naša je tvrtka zbog sve veće potražnje kupaca dopunila i proširila svoj asortiman poklona od zlata i srebra. U ponudi imamo zlatne medalje s porukom kršćanske duhovnosti, koje nudimo u atraktivnim kutijama od mahagonija ili umjetne kože. U ponudi su također i zlatne poluge s porukama sreće i dobroga zdravlja. Provjerite što sve imamo u našoj ponudi i odaberite nešto za sebe i svoje najmilije.

Osim darova od zlata koji su dizajnirani specijalno za posebne prigode, kao izvrstan poklon možete odabrati i bilo koji investicijski proizvod od zlata ili srebra iz naše standardne ponude. Slatke kineske pande, australski klokani, profinjen zlatnik ili srebrnjak Bečke filharmonije (Wiener Philharmoniker), tradicionalni dukati ili pak mala polugica od 1 grama, 2 grama ili 5 grama zlata također mogu biti izvrstan dar u ukrasnoj kutiji.

Ukratko, zlatni pokloni doista nadahnjuju najbolje i najplemenitije u nama. I upravo zbog toga je zlato dar za trenutke kojih se uvijek želimo sjećati s radošću i ponosom.

Kliknite ovdje i otkrijte našu ponudu.

Kategorija:

Odaberite
Right Menu IconNazovite