Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

NEOBIČNO I PRAKTIČNO: Zlatnik kao astronomska naprava! 4 zlatnika Armillary, Valcambi

Zlatnik Armillary u 3 dimenzije, Valcambi, Švicarska
Zlatnik Armillary u 3 dimenzije, Valcambi, Švicarska
Zlatnik Armillary, Valcambi, Švicarska
Zlatnik Armillary, 1 unca, Valcambi Švicarska
zlatnik-armilar-1oz-okomito-prednja
Zlatnik Armillary, Švicarska, 1 unca

Web shopHoće li ovaj atraktivan investicijski proizvod postati popularan poklon za male i velike znanstvenike? Iz kovnice poznate po inovativnim investicijskim proizvodima investicijskog zlata dolazi nam opet nešto zanimljivo i neobično. Švicarska kovnica Valcambi na tržište je lansirala proizvod koji se najbolje može opisati kao hibrid zlatnika i astronomske naprave!

Zlatnik Armillary (Armilar) ukupne mase čistog zlata od 1 unce (31,103 grama) isporučuje se upakiran u plastičnu ambalažu poput popularnih zlatnih poluga Combibar, koje se mogu razlomiti u manje jedinice poput čokolade.

Provjerite ovaj proizvod u web shopu Butik Plemenit.

I zlatnik Armillary također se može razlomiti u manje proizvode, točnije u četiri manja zlatnika koji svaki ima nominalnu vrijednost od 25 novozelandskih dolara, i posjeduje sve karakteristike i oznake optjecajnih zlatnika.

Proizvod: Četiri zlatnika Armilar (Armillary) povezana u jedan proizvod, 4 x 1/4 oz

Ukupna masa: 4 x četvrtina unce, ukupno 1 unca (31,1035 grama)
Čistoća zlata: 99,99 posto
Promjer: 55 milimetara
Proizvođač: Valcambi, Švicarska
Nominala: 4 x 25 NZD
Država izdanja: Cook Islands (Novi Zeland)

Cijena za kom: 2.527,62 €

Naručite u web shopu odmah!

Proizvod je upakiran u prigodno oblikovanu plastičnu ambalažu, te sadrži četiri odvojena tvornička certifikata o autentičnosti.

Hiparhov izum u zlatu

Ako se ne razlome, nego se samo rašire u tri dimenzije, zlatnici tvore takozvanu “armilarnu sferu”, tradicionalnu astronomsku napravu za mjerenje koordinata nebeskih tijela koju je izumio starogrčki astronom, geograf i matematičar Hiparh.

Švicarska kovnica Valcambi poznata je po svojoj inovativnoj liniji zlatnih poluga Combibar koja je preko noći stekla golemu popularnost diljem svijeta. Riječ je o zlatnim polugama različitih masa (5 grama, 10 grama, 20 grama, 31.1 gram ili 1 unca, 50 grama i 100 grama) koje se mogu razlomiti u manje zlatne poluge od 1 gram.

Ove zlatne poluge stekle su veliku popularnost i u našim krajevima. Zbog toga je naša tvrtka uspostavila sekundarno tržište tih malih, odlomljenih poluga, i na taj način potaknula dodatni interes za ovim oblikom ulaganja u zlato.

Ukoliko i zlatnik (ili bolje rečeno komplet od četiri zlatnika) Armillary-Armilar postane popularan, možemo očekivati da će biti uspostavljeno sekundarno tržište i za ovaj Valcambijev proizvod.

Ako želite kupiti 4-u-1 zlatnik “Armillary” ukupne mase 1 unce, kontaktirajte nas telefonski na broj 01/236-5857 ili zatražite ponudu putem kontakt formulara na našim web stranicama. Ovaj proizvod možete naručiti i putem web shopa Butik Plemenit 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Odaberite
Right Menu IconNazovite