Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

FIZIKA, GEOGRAFIJA, MATEMATIKA: Odaberite jedan od tri načina kupnje investicijskog zlata

Plemenit.hr svojim klijentima nudi investicijsko zlato na tri različita načina i tri različite cijene, ovisno o njihovim željama i potrebama.

Ta tri načina prodaje zlata nazvali smo: FIZIKA, GEOGRAFIJA i MATEMATIKA.

Svaki od da tri načina ima svoje specifičnosti, koje naši klijenti trebaju razumjeti kako bi mogli odabrati najbolje za sebe.

FIZIKA: 100 % fizička isporuka investicijskog zlata

FIZIKA predstavlja prodaju zlata uz potpunu fizičku isporuku, po sistemu “dođi, plati i nosi”.

Za kupnju zlatnih poluga i zlatnika koji iznimno nisu na zalihama, isporuka je najkasnije u roku od tri radna dana bez ikakvih dodatnih troškova i naknada. Preuzimanje kupljenih proizvoda možete obaviti u središnjem uredu Plemenit.hr u Zagrebu, ili u područnim uredima u Splitu, u Osijeku ili u Ljubljani. Povremene osobne isporuke obavljaju se i u druge gradove diljem Hrvatske.

Cijena za fizički isporučeno zlato je nešto viša od cijene kupnje zlata na načine GEOGRAFIJE i MATEMATIKE, zato jer uključuje troškove prijevoza od kovnice do kupca, te manipulativne troškove, uključivši i troškove sigurnog transporta.

Više o FIZICI doznajte klikom na link…

GEOGRAFIJA: Zlato u sigurnom trezoru sa serijskim brojevima

Usluga GEOGRAFIJA predstavlja prodaju investicijskog zlata uz obaveznu pohranu u našim sigurnim trezorima diljem Europe (Švicarska, Njemačka, Austrija, Slovenija, Hrvatska), i uz jamstvo da su zlatne poluge doista kupljene i pohranjene na ime i za račun kupca, i to uvrđivanjem jedinstvenih serijskih brojeva kupljenih i pohranjenih poluga.

Ti se serijski brojevi ne mijenjaju, kupac dobiva uvid u pohranjene zlatne poluge, te njihove serijske brojeve može provjeriti. Zašto je to važno?

Cijena tako kupljenih poluga je niža od cijene poluga kupljenih kao FIZIKA, no postoji trošak pohrane. Za fizičku isporuku pohranjenih zlatnih poluga naplaćuje se dodatna izlazna naknada. Više o GEOGRAFIJI pročitajte klikom na link…

MATEMATIKA: Brokersko trgovanje bez serijskih brojeva

MATEMATIKA predstavlja prodaju zlata bez isporuke, te bez utvrđivanja serijskih brojeva kupljenih poluga.

Cijena kupnje zlatnih poluga na ovaj način je najniža i najpovoljnija, a pohrana je besplatna za cijelo vrijeme trajanja pohranjivanja.

Klijent može kupovati i prodavati tako kupljene poluge jednostavnim telefonskim pozivom, bez ikakvih dodatnih troškova i naknada, po najpovoljnijim prodajnim cijenama.

Klijent također može zatražiti fizičku isporuku tako kupljenih poluga u roku od 7 radnih dana, te uz plaćanje izlazne naknade za isporuku. Više o MATEMATICI pročitajte klikom na link…

Više informacija

Doznajte više o razlici između usluga pohrane investicijskog zlata GEOGRAFIJA i MATEMATIKA klikom na link. Više informacija o troškovima pohrane zlata u našim sigurnim trezorima doznajte ovdje.

Ako niste sigurni koji način kupnje najviše odgovara vašim potrebama, kontaktirajte nas na
01/236-5857 ili 092/405-4412 i posavjetujte se s našim stručnjacima.

Odaberite
Right Menu IconNazovite