Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

FIZIKA, GEOGRAFIJA, MATEMATIKA: Odaberite jedan od tri načina kupnje zlata

Tvrtka Tetragram projekt prilagođuje svoju ponudu zahtjevima tržišta. Investicijsko zlato stoga smo našim klijentima ponudili na tri različita načina i tri različite cijene, ovisno o njihovim željama i potrebama.

Ta tri načina prodaje zlata nazvali smo: FIZIKA, GEOGRAFIJA i MATEMATIKA.

Svaki od da tri načina ima svoje specifičnosti, koje naši klijenti trebaju razumjeti kako bi mogli odabrati najbolje za sebe.

FIZIKA: 100 % FIZIČKA ISPORUKA KOVINE

FIZIKA predstavlja prodaju zlata uz potpunu fizičku isporuku, po sistemu “dođi, plati i nosi”.

Za kupnju zlatnih poluga i zlatnika koji iznimno nisu na lageru, isporuka je najkasnije u roku od tri radna dana bez ikakvih dodatnih troškova i naknada. Isporuka se obavlja u 100 postotnom iznosu u središnjem uredu tvrtke Tetragram projekt u Zagrebu ili u mjestu po odabiru klijenta.

Cijena za fizički isporučeno zlato je nešto viša od cijene kupnje zlata na načine MATEMATIKE i GEOGRAFIJE, zato jer uključuje troškove prijevoza od kovnice do kupca, te manipulativne troškove, uključivši i troškove sigurnog transporta.

Više o FIZICI pročitajte klikom na link…

GEOGRAFIJA: ZLATO U EUROPSKOM TREZORU SA SERIJSKIM BROJEVIMA

GEOGRAFIJA predstavlja prodaju uz pohranu u trezorima Tetragram projekta diljem Europe (Švicarska, Njemačka, Austrija, Slovenija, Hrvatska), i uz jamstvo da su zlatne poluge doista kupljene i pohranjene na ime i za račun kupca, i to uvrđivanjem jedinstvenih serijskih brojeva kupljenih i pohranjenih poluga.

Ti se serijski brojevi ne mogu mijenjati. Kupac ima pravo dobiti uvid u pohranjene zlatne poluge i provjeriti njihove serijske brojeve.

Cijena tako kupljenih poluga je niža od cijene poluga kupljenih kao FIZIKA, no pohrana i osiguranje takvih poluga može predstavljati dodatni trošak. Za fizičku isporuku pohranjenih zlatnih poluga u prvih godinu dana nakon kupnje i pohrane naplaćuje se dodatna izlazna naknada. Nakon toga, isporuka fizičkih zlatnih poluga je besplatna. Više o GEOGRAFIJI pročitajte klikom na link…

MATEMATIKA: BROKERSKO TRGOVANJE BEZ SERIJSKIH BROJEVA

MATEMATIKA predstavlja prodaju zlata bez isporuke, te bez utvrđivanja serijskih brojeva kupljenih poluga.

Cijena kupnje zlatnih poluga na ovaj način je najniža i najpovoljnija, a pohrana je besplatna za cijelo vrijeme trajanja pohranjivanja.

Klijent može kupovati i prodavati tako kupljene poluge jednostavnim telefonskim pozivom, bez ikakvih dodatnih troškova i naknada, po najpovoljnijim prodajnim cijenama.

Klijent također može zatražiti fizičku isporuku tako kupljenih poluga u roku od 7 radnih dana, te uz plaćanje izlazne naknade za isporuku. Više o MATEMATICI pročitajte klikom na link…

SAVJETOVANJE

Ako niste sigurni koji način kupnje najviše odgovara vašim potrebama, kontaktirajte nas na
01/236-5857 ili 098/209-236 i posavjetujte se s našim stručnjacima.

Odaberite
Right Menu IconNazovite