Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Prodaja i otkup zlatnih poluga Argor, Heraeus, Valcambi, Münze Österreich, Umicore, Perth Mint, PAMP i drugih uglednih kovnica

Zlatne poluge Argor, Heraeus, Valcambi, Munze Osterreich, PAMP, Umicore, Perth Mint

Proizvodi svjetskih kovnica plemenitih kovina besprijekorne reputacije i vrhunskog ugleda nalaze se u asortimanu naše tvrtke.

Riječ je o zlatnim polugama švicarskih kovnica Argor i Valcambi, njemačkog Heraeusa, austrijske Münze Österreich, belgijskog Umicorea, australske kovnice Perth Mint, te kovnice s međunarodnom prisutnošću PAMP.

Raspoloživost proizvoda pojedine robne marke ovisi o dostupnosti za narudžbu u samim kovnicama i kod europskih distributera investicijskog zlata.

Zbog velike potražnje za zlatnim polugama, te velikog broja prodanih proizvoda, naša tvrtka nema u svakom trenutku zlatne poluge svih spomenutih kovnica za trenutnu isporuku. No, budući da se radi o proizvođačima podjednako besprijekornog ugleda i vrhunskih svojstava, poluge pojedine kovnice mogu se smatrati jednakovrijednim polugama bilo koje druge kovnice iz popisa.

Zlatne poluge na stanju za trenutno preuzimanje

Plemenit.hr u pravilu u svakom trenutku ima na stanju proizvode barem jedne ili nekoliko navedenih kovnica. Izuzetak od tog pravila je samo u slučajevima većih poremećaja u opskrbnom lancu u Europi, o kojima naše kupce redovito obavještavamo na informativnim stranicama našeg weba.

Zlatne poluge raspoložive za isporuku imaju mase u rasponu od 1 grama do 1 kilograma, a najčešće dolaze u apoenima od 1 gram, 2 grama, 2.5 grama, 5 grama, 10 grama, 20 grama, 31.103 gram (1 unca), 50 grama, 100 grama, 250 grama, 500 grama i 1000 grama. Postoje zlatne pluge i drugačijih, “egzotičnijih” masa poput dvije unce (62,207 grama), pet unci (155,51 gram), deset unci (311,03 grama) itd. No, takve se poluge rijetko mogu naći u ponudi na europskom tržištu, te se u pravilu više ne proizvode

Sve zlatne poluge za trenutnu isporuku možete kupiti odmah putem web shopa Butik Plemenit i zatražiti isporuku kupljenih proizvoda čim novac sjedne na račun naše tvrtke.

Kovnice Argor, Heraeus, Münze Österreich, Valcambi, Umicore, PAMP i druge koje smo spomenuli nerijetko međusobno aktivno surađuju u proizvodnji zlatnih poluga, te jedne drugima priskaču u pomoć kada je to potrebno zbog ekonomičnosti proizvodnje ili zbog povećanja potražnje na globalnom tržištu. Stoga se, primjerice, zlatne poluge Heraeus ili Münze Österreich proizvode u švicarskoj kovnici Argor, zbog čega proizvodi svih triju navedenih robnih marki nerijetko imaju identičan kovnički žig. Isto vrijedi i za kovnice Valcambi i PAMP koje iznajmljuju svoje prerađivačke kapacitete drugim uglednim kovnicama i brandovima za proizvodnju zlatnih poluga svoje robne marke.

To dodatno potvrđuje kako je tvrdnja o jednakovrijednosti proizvoda navedenih kovnica nedvojbeno istinita. Naši kupci, stoga, bez obzira koji brand zlatne poluge iz našeg asortimana odaberu – neće pogriješiti! Napominjemo da u našem asortimanu nemamo zlatne poluge kovnica koje nisu primile certifikat “Good delivery”, vodeći certifikat o besprijekornosti procesa proizvodnje na svjetskom tržištu investicijskog zlata što ga izdaje i redovito revidira LBMA (London Bullion Market Association).

Otkup zlatnih poluga vodećih robnih marki

Osim prodaje, naša tvrtka po povoljnim cijenama također i otkupljuje zlatne poluge navedenih kovnica, odnosno, robnih marki Argor, Heraeus, Münze Österreich, Valcambi, Umicore, PAMP, Perth Mint i drugih.

Otkup obavljamo po cijenama koje su navedene na cjeniku što ga možete provjeriti klikom na link.

Zlatne poluge prije otkupa temeljito provjeravamo, te utvrđujemo njihovu izvornost i autentičnost. U tu svrhu koristimo nekoliko neinvanzivnih postupaka, odnosno, postupaka koji ne oštećuju samu polugu. Jedan od tih postupaka jest i postupak ultrazvučne provjere, te provjere površine koji se obavlja posebnim uređajima za otkrivanje krivotvorina.

Nakon što se utvrdi da je zlatna poluga ponuđena na prodaju autentična i bez ikakvih nedostataka, naša tvrtka s prodavateljem potpisuje kupoprodajni ugovor u kojem se obvezuje u najkraćem mogućem roku isplatiti otkupninu u skladu s trenutnim otkupnim cjenikom.

Za proizvode od investicijskog zlata koji nisu navedeni u cjeniku, otkupna cijena utvrđuje se pregovorima između prodavatelja i kupca.

Napominjemo da kupci koji investicijsko zlato, tj. zlatne poluge i zlatne kovanice, kupe preko nas, imaju povlaštenu cijenu otkupa koja je izlistana na otkupnom cjeniku pod nazivom “Cijena za klijente”. Ta cijena vrijedi za klijente koji mogu pokazati dokaz o kupnji proizvoda putem naše tvrtke. Ti dokazi su Certifikat o autentičnosti “Plemenit” i/ili originalni račun o kupnji i plaćanju što ga je naša tvrtka izdala zajedno s proizvodom.

Za klijente koji nisu sačuvali dokumente o kupnji ili certifikate koji dolaze s kupljenim proizvodom vrijedi otkupna cijena za neklijente, koja je također izlistana na otkupnom cjeniku.

Razlog za različite otkupne cijene zlatnih poluga za klijente i neklijente leži u činjenici što proizvodi kupljeni od neklijenata moraju prolaziti dodatne provjere izvornosti i autentičnosti, što povećava troškove trgovanja. Proizvodi koji su kupljeni putem naše tvrtke već su provjereni, te se za njihov otkup trebaju obavljati samo provjere koje se odnose na eventualne događaje nastale nakon kupnje.

Više informacija o kupnji ili prodaji zlatnih poluga navedenih proizvođača možete dobiti telefonski na broj 01/236-5857 u radno vrijeme naše tvrtke.

Odaberite
Right Menu IconNazovite