Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

PRODANO: Rijedak zlatnik 1 kuna Slavuj

Aukcija Zlatnik 1 kuna Slavuj
Posjedujete numizmatički vrijednu kovanicu koju želite prodati? Kliknite ovdje i doznajte kako to učiniti.

Prva aukcija u našem web shopu Butik Plemenit je završena. Najviša postignuta cijena je bila 6010,00 kuna. Zbog neočekivano velikog interesa za ovom aukcijom, serveri naše tvrtke tijekom zadnjih nekoliko minuta trajanja aukcije povremeno nisu bili dostupni. U tom smislu, naša će tvrtka osigurati tehničke pretpostavke da buduće aukcije prođu bez teškoća. Također, imamo najave privatnog vlasnika da bi u prvoj polovici siječnja mogao biti dostupan novi primjerak zlatnika 1 kuna Slavuj za aukciju, tako da svi oni koji tijekom ove aukcije nisu dali najvišu ponudu moći će sudjelovati u novoj aukciji vrlo skoro.

Zlatnik 1 kuna Slavuj nabavljen od vlasnika, privatnog kolekcionara, nudili smo na aukciji do petka, 31.12.2021. u 12 sati (podne) kada se ponuda završila. Ova zlatna kovanica izgledom je identična kovanici od neplemenite kovine koju svakodnevno koristimo u trgovinama i čuvamo u svojim novčanicima. Jedina razlika između dvije kovanice jest metal od koje je kovanica izrađena.

Hit među kolekcionarima

Zlatnik 1 kuna SlavujZlatnik je izdan potkraj 2020. godine i odmah je postao veliki hit među kolekcionarima. U svega nekoliko tjedana, cjelokupna serija od dvije tisuće i dvadeset iskovanih primjeraka razgrabljena je, te se više ne može kupiti izravno od izdavatelja, Hrvatske narodne banke i Hrvatskog novčarskog zavoda.

Zlatnik 1 kuna SlavujJedini način kako možete doći do ovog zlatnika jest ako se privatni vlasnik odluči svoj primjerak ponuditi na tržištu. Upravo je to način kako je primjerak što ga na aukciji nudimo ponuđen na prodaju.

Zlatnik 1 kuna Slavuj predstavlja lijepu uspomenu u vrijeme kada očekujemo da hrvatska valuta kuna bude zamijenjena za europsku valutu euro. Kada se to dogodi, ovaj će zlatnik zacijelo postati još vredniji numizmatički raritet. Stoga požurite, provjerite koja je trenutna zadnja ponuđena cijena za ovaj zlatnik, te potom i sami ponudite svoju cijenu.

Specifikacija

Naziv: Zlatnik 1 kuna Slavuj
Ukupna masa: 10,95 grama
Finoća zlata: 99,99 posto
Čista masa zlata: 10,95 grama (0,352 unci)
Obod: nazubljen
Promjer: 22,5 milimetara
Oblikovao: Kuzma Kovačić, akademski kipar
Izdavač: Hrvatska narodna banka i Hrvatski novčarski zavod

Pravne napomene

Samo punoljetne osobe mogu sudjelovati u aukciji. Sve osobe koje sudjeluju u aukciji prihvaćaju pravne napomene vezane uz ovu aukciju, te su pravno obvezne kupiti ovaj zlatnik po zadnjoj ponuđenoj cijeni ukoliko je upravo njihova cijena najviša u trenutku završetka aukcije u petak 31.12.2021. u 12 sati (podne). U slučaju odustajanja, Plemenit zadržava pravo naplatiti 10 posto ponuđenog iznosa od osobe koja je na aukciji ponudila najvišu cijenu i potom odustala, nakon čega pravo na kupnju ima osoba koja je tijekom aukcije ponudila drugi najveći iznos. Plaćanje je moguće putem bankovnog transfera ili u gotovini prilikom preuzimanja. Primopredaja osvojene kovanice bit će dogovorena u ponedjeljak, 3. siječnja 2022. godine.

=========

Više informacija o ovoj aukciji možete dobiti telefonski na broj 01/236-5857 u radno vrijeme naše tvrtke.

Odaberite
Right Menu IconNazovite