Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

ZAVRŠENA AKCIJA: Rasprodane zlatne poluge 1 gram u kartičnom pakiranju

Zlatne poluge 1 gram PIM uz popust na količinu

U samo 48 sati, popularne zlatne poluge mase 1 gram pakirane u formi kreditne kartice rasprodane su. Nudili smo ih uz veliki akcijski popust na količinu. Akcijska ponuda ovih poluga time je završena. Provjerite našu web stranicu s novostima, na kojoj redovito objavljujemo novosti iz naše ponude, ali proizvode na akcijama i popustima.

Ako želite kupiti zlatnu polugu od 1 grama po standardnoj cijeni, to možete učiniti u web shopu Butik Plemenit klikom na link. Narudžbu možete obaviti i telefonski na broj 01/236-5857 u radno vrijeme naše tvrtke, odnosno, slanjem upita putem formulara na našim web stranicama.

Pet komada ovih poluga, čija je redovna cijena ukupno 490,29 €, bilo je moguće kupiti uz popust za 407,31 €, što je inače redovna cijena standardne 5-gramske zlatne poluge.

Popust je vrijedio i za kupnju 10 komada zlatnih poluga. Umjesto 980,58 €, paket od 10 komada bilo je moguće kupiti za 778,11 €. I u ovom slučaju, cijena s popustom bila je identična cijeni standardne zlatne poluge od 10 grama.

Količinski popust odobravali smo i za kupnju 20 komada ovih poluga. Osnovna cijena za 20 komada iznosila je 1.961,16 €, a bila je snižena je na 1.546,24 €, koliko inače košta standardna zlatna poluga od 20 grama.

Finoća zlata svake zlatne poluge je 99,99 posto, a proizvođač je “Gold Delivery” certificirana kovnica NMR-PIM.

Sve poluge u ponudi dolaze upakirane u plastične kartice, te posjeduju tvornički certifikat.

 

Odaberite
Right Menu IconNazovite