Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

ZAVRŠENO: Zlatnik 50 pesos Centenario uz popust za kupnju jednog primjerka i dodatni količinski popust za više komada

Zlatnik 50 pesos Centenario, uz popust i količinski popust

Web shopJedan od najuglednijih svjetskih investicijskih zlatnika, zlatnik 50 pesos Centenario, nudili smo našim klijentima po izvanrednim uvjetima.

Zlatnik nudimo u našem web shopu Butik Plemenit uz popust za kupnju jednog primjerka, te dodatne količinske popuste za kupnju dva primjerka i pet primjeraka.

Budući da na raspolaganju imamo ograničene količine ovih zlatnika, nakon što količine na zalihi budu rasprodane, ovu kovanicu više nećemo moći ponuditi kupcima sve do nove prilike.

Ovaj zlatnik ukupno sadrži 37,5 grama čistoga zlata ili oko 1,2 unce. Promjer mu je 37 milimetara, a debljina 2,7 milimetara. Proizvodio se u razdoblju od 1947. do 1972. godine, a iskovan je u preko 10 milijuna primjeraka.

Na prednjoj strani kovanice nalazi se prikaz djevojke s krilima koja simbolizira slobodu. Kovanica je prvi put izdana 1921. godine u povodu stote obljetnice oslobođenja i nezavisnosti Meksika od dominacije Španjolske, te se nastavila proizvoditi s utisnutim različitim godinama izdanja sve do 1947 godine. Nakon toga je njezin dizajn ostao identičan sve do 1972. godine.

Osim putem web shopa koji radi non-stop 0-24 h, ove kovanice možete kupiti i pozivom na telefonski broj naše tvrtke 01/236-5857 u radno vrijeme, a zahtjev za kupnju možete poslati i putem formulara na našim internetskim stranicama.

Odaberite
Right Menu IconNazovite