Plemenit

Cijena na burzama (u gramima)

Zlato


374.59 kn

49.82 €

Srebro


5.57 kn

0.741 €

OGRANIČENO: Povijesni zlatnici u ponudi

Povijesni zlatnici

Web shopOgraničenu količinu povijesnih švicarskih, britanskih i francuskih zlatnika nudimo našim klijentima po povoljnoj cijeni.

Riječ je o zlatnicima kovanim iz 19. i prve polovice 20. stoljeća koji su korišteni kao redovito sredstvo plaćanja u zemljama koje su ih iskovale i pustile u optjecaj, ali su popularne diljem svijeta.

Sve ove kovanice moguće je kupiti putem našeg web shopa Butik Plemenit.

U ponudi su švicarski zlatnici “Vreneli” nominale 20 švicarskih franaka, ukupne mase 6,45 grama i čiste mase zlata 5,80 grama.

Također, kupci mogu kupiti i francuske zlatnike “Marianne” i “Napoleon” nominale 20 francuskih franaka. Francuski zlatnici istih su istih fizičkih svojstava kao što su švicarski zlatnici (ukupna masa 6,45 grama, čista masa zlata 5,80 grama).

Britanski zlatnici “Sovereign” s motivima britanskih monarha Georgea, Edwarda, Victorije i Elizabeth, nude se također u sklopu ove ponude. Njihova je masa nešto veća, te iznosi 7,98 grama, odnosno, 7,31 gram čistoga zlata.

Budući da se radi o povijesnim zlatnicima koji se više ne proizvode, oni se na tržištu mogu kupiti samo povremeno. Zbog toga je ovo jedinstvena prilika za kupnju povijesnih zlatnika za sve koji žele upotpuniti svoje kolekcije.

Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti pozivom na broj telefona 01/236-5857 ili 098/209-236, ili putem kontakt formulara na našim web stranicama.

 

Odaberite
Right Menu IconNazovite