Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Povijesni zlatnici iznova u ponudi: švicarski Vreneli, austrougarski Franc Ios, britanski Sovereign

Web shop

Švicarske povijesne zlatnike Vreneli, te austrougarske zlatnike Franc Ios dvojne nominale 8 florina / 20 franaka ponovno imamo na stanju u ograničenim količinama za naše klijente. Također, u ponudi su i britanski povijesni zlatnici Sovereign koje možete odabrati za kupnju.

Radi se o zlatnicima kovanim iz 19. i prve polovice 20. stoljeća koji su korišteni kao redovito sredstvo plaćanja u zemljama koje su ih iskovale i pustile u optjecaj.

Povijesni zlatnik 20 švicarskih franaka VreneliBritanske, švicarske i austrougarske kovanice moguće je putem našeg web shopa Butik Plemenit, a također i izravnim upitom putem kontakt formulara.

U ponudi su švicarski zlatnici “Vreneli-Helvetia” nominale 20 švicarskih franaka, ukupne mase 6,45 grama i čiste mase zlata 5,80 grama.

Austrougarske zlatnikePovijesni zlatnik 8 florina 20 franaka Franc Ios dvojne nominale 8 florina / 20 franaka s likom cara Franje Josipa moguće je kupiti uz prigodan akcijski popust klikom na link. Ti su zlatnici istih su fizičkih svojstava kao što su švicarski zlatnici (ukupna masa 6,45 grama, čista masa zlata 5,80 grama).

Britanski zlatnici “Sovereign” sadrže motive britanskih monarha Georgea, Edwarda, Victorije i Elizabeth. Njihova je masa nešto veća, te iznosi 7,98 grama, odnosno, 7,31 gram čistoga zlata.

Budući da se radi o povijesnim zlatnicima koji se više ne proizvode, oni se na tržištu mogu kupiti samo povremeno. Zbog toga je ovo jedinstvena prilika za kupnju povijesnih zlatnika za sve koji žele upotpuniti svoje kolekcije.

Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti pozivom na broj telefona 01/236-5857, ili putem kontakt formulara na našim web stranicama. Podsjećamo, ponuđene zlatne kovanice možete kupiti i putem web shopa Butik Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite