Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

ZAVRŠENO: Svaki kupac u web shopu Butik Plemenit dobiva i popust i nagradu!

Svaki kupac u našem web shopi Butik Plemenit dobiva popust i nagradu

Web shopKupnja u web shopu Butik Plemenit doista se isplati! Usporedite li cijene najpopularnijih i najprodavanijih investicijskih zlatnih poluga i zlatnih kovanica u web shopu s cijenama na redovnom cjeniku, ustanovit ćete kako su cijene za proizvode uz fizičku isporuku u web shopu povoljnije.

Ali to nije sve! Ako svoju narudžbu investicijskog zlata obavite putem web shopa Butik Plemenit, dobit ćete i dodatnu nagradu u formi još jednog besplatnog proizvoda iz naše ponude!

Srebrnjak Wiener PhilharmonikerNagrada za kupnju od 12.000 eura

Ako putem web shopa Butik Plemenit naručite proizvode u vrijednosti od najmanje 12.000 eura do uključivo 100.000 eura, poklanjamo vam srebrnjak Wiener Philharmoniker mase 1 unce. Riječ je o najpopularnijem investicijskom srebrnjaku u Europi, koji se proizvodi u austrijskoj kovnici Münze Österreich iz Beča.


Zlatnik Wiener PhilharmonikerNagrada za kupnju od 100.000 eura

Svi kupci putem koji svoju kupnju investicijskog zlata obave putem web shopa Butik Plemenit, a čija kupnja iznosi više od 100.000 eura, dobivaju na poklon još i zlatnik Wiener Philharmoniker mase 1/10 unce (3.103 grama). Radi se o zlatniku iznimne ljepote i profinjenosti, koji se također proizvodi u Beču, u kovnici Münze Österreich.


Combicoin 1 gramNagrada za manje kupnje

A svi kupci koji u web shopu naruče i plate proizvode od investicijskog zlata i srebra u vrijednosti manjoj od 12.000 eura, dobivaju na poklon Combicoin gram srebra, novčanu jedinicu koja je službeno sredstvo plaćanja u državi izdavateljici. Riječ je srebrnjaku kvadratičnog oblika, koji je stoti dio proizvoda Combicoin 100×1 gram.


Kako do popusta i nagrade?

Ako želite iskoristiti ovu izvrsnu ponudu, učinite sljedeće:

  1. Stavite željene proizvode iz naše ponude u košaricu web shopa Butik Plemenit
  2. Unesite tražene podatke o kupcu
  3. Završite kupovinu pritiskom na gumb “Naruči”
  4. Na ekranu računala i u vaš sandučić elektroničke pošte primit ćete ponudu za plaćanje
  5. Ponudu uplatite u roku od sat vremena od primitka ponude, putem internet ili mobilnog bankarstva
  6. Obavezno pošaljite potvrdu o uplati na naš e-mail butik [a] plemenit.hr
  7. Naši agenti kontaktirat će vas i dogovoriti vrijeme i način isporuke kupljenih proizvoda.

Kada budete preuzimali kupljene proizvode, primit ćete i odgovarajući poklon.

Ova ponuda ne vrijedi za kupce koji kupnju obavljaju na klasičan način: pozivom na telefon ili dolaskom u naše poslovne urede.

Kupce koji kupnju investicijskog zlata obavljaju putem našeg web shopa odlučili smo dodatno potaknuti i nagraditi, zato jer online kupnja olakšava logistiku i smanjuje manipulativne troškove.

Stoga iskoristite ovu jedinstvenu ponudu, kupite investicijsko zlato i srebro po povoljnim cijenama, te primite nagradu!

Ova jedinstvena akcija započela je 13. rujna 2022. u 13 sati i traje do 31. prosinca 2022. u 23:59 sati ili do isteka zaliha raspoloživih nagrada.

Odaberite
Right Menu IconNazovite