Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

ZIMSKA AKCIJA: Veliki i mali zlatni dukati po cijeni koja će vam izmamiti osmijeh

Zlatni dukati veliki i mali, jednostruki i četverostruki, Božićna akcija

Web shopZlatni dukati se u našim krajevima već stoljećima poklanjaju kao dar u posebnim prigodama. Njihova jednostavnost i prepoznatljivost osvojila je srca naših ljudi i učinila da dukati ostanu među najtraženijim zlatnim kovanicama dugo nakon što je austrougarski car Franjo Josip, čiji se lik nalazi na toj kovanici, prestao biti vladar Austro-Ugarske i završio svoju zemaljsku vladavinu.

Provjerite ponudu zlatnih dukata u našem web shopu.

Jeste li znali da se zlatni dukati s likom Franca Jozefa još i danas proizvode u uglednoj bečkoj kovnici Münze Österreich, čija povijest seže u 17. stoljeće? Premda otkovani u 21. stoljeću, ovi dukati na sebi imaju utisnutu 1915. kao godinu izdanja, zato jer je to zadnja godina u kojoj su se kovali kada je Austro-Ugarska Monarhija – kao država koje smo i mi bili dio – još bila živa.

Zlatni dukati nadživjeli državu i vladara

Monarhija je u međuvremenu propala, ali ne i tvornica koja je dukate kovala, pa su njezini čelnici odlučili sve do današnjih dana nastaviti proizvoditi starinske dukate koristeći kalupe koji su im ostali u nasljeđu. Zahvaljujući toj odluci, zlatni su dukati za više od jednog stoljeća nadživjeli i državu i vladara koje su predstavljali. A kako popularnost austrijskih zlatnih dukata ne jenjava, nego štoviše čak raste, možemo očekivati da će dukat ostati među nama još mnogo godina i nakon što mi krenemo putem austrijskoga cara.

Kupite zlatne dukate po akcijskoj cijeni odmah!

Naša tvrtka nudi veliki (jednostruki) i mali (četverostruki) dukat po izuzetno povoljnoj cijeni, trenutno najnižoj na tržištu. Mali dukat ima promjer 20 milimetara, a veliki 39,6 milimetara. Dukati su izrađeni od zlata čistoće 98,6 posto.

Dukati u poklon kutiji

Zlatni dukati mogu se kupiti u atraktivnoj drvenoj poklon kutiji ili u poklon kutiji od umjetne kože, a moguće ih je kupiti i samostalno, bez kutije.

U nastavku objavljujemo osnovne tehničke podatke za obje zlatne kovanice.

Proizvod: 1-dukat ili 4-dukat (jednostruki/mali dukat ili četverostruki/veliki dukat) Franc Ios

Ukupna masa: 3,49 grama (mali) / 13,96 grama (veliki)

Čistoća zlata: 98,6 posto

Masa čistog zlata: 3,44 grama (mali) / 13,76 grama (veliki)

Proizvođač: Münze Österreich, Beč, Austrija

Redovna cijena malog dukata: 297,68

Akcijska cijena malog dukata: 288,74 €

Redovna cijena velikog dukata: 1.095,85

Akcijska cijena velikog dukata: 1.063,04 €

Zlatne dukate iz ove ponude možete kupiti putem web shopa Butik Plemenit. Za dodatne informacije ili kupnju, nazovite nas na telefonski broj 01/236-5857 ili nas kontaktirajte nas putem formulara na našim internetskim stranicama.

Odaberite
Right Menu IconNazovite