Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

VIDEO: Zašto je investicijsko zlato odličan čuvar vrijednosti osobne imovine?

Serija video priloga: Zašto zlato?

U seriji četiri video priloga “Zašto zlato?” otkrivamo dobre razloge za ulaganje u žutu plemenitu kovinu. Investicijsko zlato je najjednostavniji i najučinkovitiji način da ostvarite financijsku sigurnost, stabilnost i mir u vremenima globalne nesigurnosti i nezvjesnosti.

Zašto ulagati u investicijsko zlato

Kupnjom zlata štitite kupovnu moć svoje likvidne imovine, a uz malo povoljnih ulagačkih vjetrova na globalnom tržištu plemenitih kovina možete ostvariti i atraktivnu zaradu. Investicijsko zlato je tihi i odani čuvar osobne imovine.

Važnost investicijskog zlata kroz povijest

Mnogima je kroz povijest na različite načine upravo investicijsko zlato pomoglo spasiti osobnu imovinu, ali ponekad i vlastiti život. Zlato je dokazani jamac trajne vrijednosti kroz mnoga tisućljeća.

Investicijsko zlato nudi sigurnost i diskreciju

Kompaktnost i diskrecija, dvije su važne karakteristike investicijskog zlata. Veliku financijsku vrijednost moguće je “upakirati” u malo pakiranje, i potom je tu vrijednost moguće pohraniti diskretno i sigurno.

Značajan rast cijene zlata

U zadnjih pet godina, cijena zlatu porasla je čak 36 posto, što je zacijelo odličan poticaj svakom mudrom ulagaču da formira svoje osobne zlatne rezerve u formi investicijskog zlata – zlatnih poluga i zlatnih kovanica.

Ako ste zainteresirani za više informacija ili pak za kupnju investicijskog zlata, nazovite nas odmah na broj telefona 01/236-5857 u radno vrijeme naše tvrtke i savjetujte se s našim vrhunskim stručnjacima. Dobro došli!

Odaberite
Right Menu IconNazovite