Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Trenutno trgovanje plemenitim kovinama

Plemenit.hr svojim klijentima nudi jedinstveni način trgovanja investicijskim plemenitim kovinama. Kupnju ili prodaju možete obaviti trenutno, jednim telefonskim pozivom!

Pažljivo pratite kretanje cijena pojedinih proizvoda na našim internetskim stranicama. Te se cijene mijenjaju iz minute u minutu, ovisno o stanju na svjetskom tržištu.

U trenutku kada se na našem cjeniku pojavi cijena koja vam odgovara, nazovite nas i obavite transakciju. Mi ćemo za vas odmah obaviti kupnju ili prodaju pojedine poluge ili kovanice, i to po cijeni koja je u tom trenutku navedena na cjeniku. *

Klijent koji želi koristiti uslugu telefonskog trgovanja plemenitim kovinama treba ostaviti polog najmanje u visini 10 posto od ukupnog iznosa zatražene transakcije.

U trenutku telefonskog poziva, cijena proizvoda se fiksira u skladu s cijenom navedenom na stranicama Plemenit.hr, te nastaje obveza kupnje, odnosno, prodaje.

Isporuka investicijskih proizvoda od zlata ili srebra obavlja se nakon što je na naš poslovni račun uplaćen cjelokupan iznos pojedine transakcije. Također, u slučaju otkupa proizvoda putem telefonskog poziva, novac se isplaćuje nakon što je poluga ili kovanica dostavljena u središnji ured Plemenit.hr u Zagrebu ili u neki od regionalnih ureda u Splitu, Osijeku i Ljubljani.

Za više informacija o ovoj ponudi, kontaktirajte nas telefonski na broj 01/236-5857, odnosno putem formulara na našim internetskim stranicama.

* Zadržavamo pravo ograničavanja telefonskih transakcija u slučaju visokih oscilacija cijene zlata i srebra, te u slučaju tehničkih teškoća vezanih uz formiranje cijene proizvoda iz našeg cjenika. Trgovanje putem telefonskog poziva moguće je obaviti u radno vrijeme tvrtke Tetragram projekt.

 

Odaberite
Right Menu IconNazovite