Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Mali i veliki zlatni dukati Franc Jozef za štednju i poklon, isporuka odmah

Mali i veliki zlatni dukati Franc Ios
jednostruki-dukat-franc-ios-a
zlatni-dukat-franc-ios-a
cetvorostruki-dukat-franc-ios-a
zlatni-veliki-dukat-franc-ios-a
zlatni-dukat-jednostruki-franc-ios-u-kutiji-od-umjetne-koze-a
zlatni-veliki-dukat-franc-ios-u-kutiji-od-umjetne-koze-a
jednostruki-dukat-franc-ios-b
cetvorostruki-dukat-franc-ios-b

Tko još ne zna za popularne zlatne dukate s likom austrougarskoga cara Franca Jozefa? Kupuju se često kao poklon, za kristitke i potvrde, za rođendane i vjenčanja, ali i kao investicijsko zlato. Slavonske ih snaše rado nose na narodnoj nošnji.

Prodajna cijena malog dukata: 297,95 €
Prodajna cijena velikog dukata: 1.096,84 €

Zlatni dukat Franc Ios možete kupiti odmah i nakon plaćanja preuzeti u jednom od naših ureda u Zagrebu, Osijeku, Splitu ili Ljubljani, primiti putem osobne dostave ili HP Expressom.

Dukate možete kupiti u atraktivnoj drvenoj poklon kutiji od mahagonija klikom na link koji će vas odvesti u naš web shop Butik Plemenit. Nudimo ih i u poklon kutiji od umjetne kože. Posjetite web shop i odaberite dukat bez pakiranja, samo u plastičnoj kapsuli, ili u poklon pakiranju, po želji.

Cijena malog zlatnog dukata

Ukupna masa malog zlatnog dukata iznosi 3,49 grama. Finoća zlata od kojega je izrađen je 98,6 posto. To znači da mali dukat u sebi sadrži 3,44 grama potpuno čistog zlata, dok je ostatak od 0,05 grama bakar koji zlatniku daje čvrstoću.

Cijena malog zlatnog dukata mijenja se iz minute u minutu, ovisno o cijeni zlata na svjetskim burzama. Upravo sada, dok čitate ovu stranicu, na dan, sat, minutu i sekundu 24.06.2024 12:15:04 formirana je prodajna cijena malog zlatnika.

Prodajna cijena malog dukata iznosi 297,95 €.

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za kupnju ili ponudu za otkup.

Za nekoliko minuta, ova će se cijena promijeniti. Ta promjena u pravilu nije velika, ali u razdobljima od nekoliko tjedana, mjeseci ili godina može prilično porasti ili se smanjiti. Provjerite povijesne cijene zlata na interaktivnom grafikonu klikom na link.

Cijena velikog zlatnog dukata

Ukupna masa velikog zlatnog dukata iznosi 13,96 grama. Finoća zlata od kojega je izrađen je 98,6 posto. To znači da veliki dukat u sebi sadrži 13,76 grama potpuno čistog zlata, dok je ostatak od 0,20 grama bakar koji, baš kao i malom zlatniku, daje čvrstoću.

I prodajna cijena velikog zlatnog dukata Franjo Josip mijenja se iz minute u minutu. Njegova najnovija cijena formirana na dan, sat, minutu i sekundu 24.06.2024 12:15:04.

Prodajna cijena velikog dukata trenutno iznosi 1.096,84 €.

======

Zlatni dukati Franjo Josip u škrinjiciZlatne dukate s likom austrougarskoga cara Franje Josipa rado kupuju ne samo Hrvati, nego i drugi narodi u našem susjedstvu, a prodaju se u golemim količinama i diljem svijeta. Koristi se kao poklon, ali i kao sredstvo dugoročne štednje u zlatu. Lako ga je kupiti, i još lakše prodati. Kao da imate u ruci novčanicu eura, franka, dolara ili bilo koje druge svjetske valute. Samo mnogo bolje, ljepše i sigurnije.

Kupite zlatni dukat veliki ili mali u našem web shopu. A ako se ne snalazite s modernom tehnologijom kupovanja, jednostavno nazovite na broj 01/236-5857 u radno vrijeme naše tvrtke i zatražite ponudu za kupnju ovih atraktivnih zlatnika. Dobro došli!

Odaberite
Right Menu IconNazovite