Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Novi regionalni ured Plemenit u Rijeci: dogovorite isporuku zlata i srebra svaki dan

Plemenit.hr Rijeka

Cijenjene klijente s područja Rijeke, Kvarnera, Primorja, Gorskog Kotara i Istre obavještavamo da smo u Rijeci otvorili regionalni ured koji će olakšati dostupnost naših proizvoda na tim područjima.

Ured se nalazi na adresi Pul Vele Crikve 1, Rijeka, a bit će otvoren uz prethodnu najavu dolaska. Kontakt broj telefona za riječki ured je 091/277-5533, putem kojeg možete dogovoriti susret s našim stručnim djelatnicima za dodatne informacije, razgledavanje proizvoda, te dogovoriti kupnju i preuzimanju investicijskoga zlata i srebra.

Iz našeg regionalnog ureda u Rijeci opslužujemo Primorsko-goransku i Istarsku županiju. Kontaktiranjem riječkoga ureda možete dogovoriti i dostavu kupljenih proizvoda na navedena područja.

Riječki ured četvrti je regionalni ured naše tvrtke. Osim u Rijeci, regionalne urede za informacije i isporuke investicijskog zlata i srebra imamo i u Splitu, Osijeku i Ljubljani. Naš središnji ured u Zagrebu nalazi se na adresi Svetice 19, iz kojeg koordiniramo djelovanje svih naših ureda.

Odaberite
Right Menu IconNazovite