Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Tetragram Plemenit i dalje je najveći regionalni broker investicijskim zlatom i srebrom

Tetragram plemenit najveći broker investicijskim zlatom i srebrom

Vodeći hrvatski poslovni tjednik “Lider” ovih je dana objavio tradicionalni godišnji pregled tisuću najvećih hrvatskih kompanija. Među njima našla se i naša tvrtka Tetragram projekt s brandom Plemenit.hr. S ponosom možemo ustvrditi kako smo i dalje daleko najveća tvrtka u Hrvatskoj koja se bavi trgovanjem investicijskim zlatom i srebrom, smjestivši se na 182. mjestu od tisuću najmoćnijih tvrtki u Hrvatskoj, u društvu s Inom, Plivom, Končarom… Svoju snagu pokazali smo i činjenicom da smo u odnosu na prethodno istraživanje od prije godinu dana svoju poziciju na ljestvici tisuću najvećih poboljšali za više od stotinu mjesta.

Našu smo djelatnost tijekom 2022. i 2023. godine proširili diljem regije, na tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije, te smo svoje poslovanje diverzificirali u nekoliko različitih tvrtki. Zbog toga je ukupni prihod skupine sestrinskih kompanija Tetragram u regiji daleko veći nego što prikazuju podaci samo za tvrtku Tetragram projekt. Kada bismo zbrojili ukupni prihod što ga ostvarujemo na svim tržištima na kojim djelujemo, naša pozicija na ljestvici tisuću najvećih svakako bi se približila dvoznamenkastoj. Nadamo se i vjerujemo da ćemo zahvaljujući iznimno uspješnom poslovanju u 2023. godini, svoj rezultat u idućem Liderovom istraživanju još dodatno poboljšati.

Svim našim kupcima i klijentima koji su nas prepoznali kao najboljeg brokera investicijskim zlatom i srebrom od srca zahvaljujemo. Vaša podrška i povjerenje dio su našeg uspjeha što smo ga ostvarili u 2022. godini, te ga nastavljamo ostvarivati iz dana u dan u 2023. godini. Nadamo se da će naša uspješna suradnja biti nastavljena u godinama i desetljećima koja su pred nama. Hvala!

Odaberite
Right Menu IconNazovite