Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Proizvodi raspoloživi do isteka zaliha

Zahvaljujući uspješnim naporima naših djelatnika, za naše cijenjene klijente imamo određenu količinu proizvoda od investicijskog zlata do isteka zaliha. Riječ je o većini zlatnih poluga, te o zlatnicima Wiener Philharmoniker od 1 unce (31.103 grama) i desetine unce (3.11 grama) također je moguća.

Navedeni proizvodi nudimo klijentima koji unaprijed najave dolazak u naš središnji ured u Zagrebu. Termin za posjet i kupnju možete ugovoriti pozivom na telefonski broj 01/236-5857 u radno vrijeme naše tvrtke.

Za trenutnu isporuku dostupne su poluge masa 1 gram, 2 grama, 5 grama, 10 grama, 20 grama, 100 grama, 250 grama, 500 grama i 1000 grama. Zlatne poluge mase 1 unce i 50 grama trenutno nisu raspoložive za preuzimanje odmah, no rok isporuke za te dvije veličine poluga skraćen je na dva do tri radna dana.

Požurite sa zakazivanjem termina

Zlatnici Wiener Philharmoniker od pola unce (15.55 grama) i četvrtine unce (7.77 grama) također uskoro dolaze, očekujemo da će biti raspoloživi u našim sigurnim trezorima u prvoj polovici novog radnog tjedna, tako da će i oni biti dostupni za vrlo brzu isporuku.

Napominjemo kako je većina termina za posjet našem središnjem uredu u ponedjeljak, 7. ožujka 2022. već bukirana, stoga požurite i što prije putem telefonskog poziva rezervirajte jedan od preostalih terimina.

Kao što smo već najavili, klijentima koji u naš središnji ured u Zagreb dođu nenajavljeno ponudit ćemo prvi slobodan termin za kupnju iz našeg rasporeda posjeta kupaca. Ako vam ni jedan ponuđeni termin ne bude odgovarao, moći ćete pričekati u našem uredu sve dok se neki drugi termin ne oslobodi, a to može potrajati 60 minuta i više. Stoga je dobro da svakako prije dolaska zatražite termin telefonski.

Više informacija možete dobiti pozivom na telefonski broj 01/236-5857.

Odaberite
Right Menu IconNazovite