Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Poslovanje se normalizira, doznajte kako naručiti

Naša tvrtka uredno opskrbljuje tržište proizvodima od investicijskog zlata. Klijenti mogu naručiti, te primiti isporuke zlatnih poluga i zlatnih kovanica.

No, zbog trenutnog stanja na tržištu, nisu svi proizvodi u svakom trenutku dostupni. Koji proizvodi su dostupni, a koji su u dolasku provjerite klikom na link.

Kako bismo zaštitili sebe i svoje klijente, narudžbe u pravilu primamo ponajprije putem telefona ili interneta.

Naručene poluge odmah su spremne za isporuku kod kovnice

Svi proizvodi koje klijent naruči, već su izrađeni i spremni za isporuku u skladištu kovnice u državi proizvodnje (Švicarska, Austrija ili Njemačka). To znači da Tetragram od klijenata nikada ne uzima narudžbe za zlatne poluge ili zlatnike koje bi još bile u procesu proizvodnje ili čak nisu ni proizvedene.

Nakon što klijent uplati 30 posto predujma za naručene proizvode, od kovnice se zahtijeva da naručene proizvode na najbrži mogući način dostavi za klijenta na područje Republike Hrvatske.

Pošiljke u Republiku Hrvatsku stižu redovito, no zbog opterećenja tvrtki za paketnu dostavu, te velikog broja zahtjeva za isporuku, postoje određena kašnjenja. Ipak, uredna dostava do sada nije bila upitna.

Naručivanje uz 30 posto predujma, cijena fiksirana

Klijent u trenutku narudžbe plaća 30 posto predujma, čime se obvezuje kupiti i primiti kupljene proizvode. Cijena je u trenutku uplate predujma fiksirana, te se za klijenta više ne mijenja bez obzira na stanje na tržištu.

Ostatak od 70 posto, klijent plaća u trenutku preuzimanja naručenih proizvoda.

Možda će vas zanimati i ovo:

Odaberite
Right Menu IconNazovite