Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Krugerrand je postao atraktivni srebrnjak

Legendarna kovanica na tržištu plemenitih kovina, južnoafrički zlatnik Krugerrand, dobio svoga srebrnog brata!

Srebrnjak Krugerrand ugledao je svjetlo dana 2017. godine, na pedesetu obljetnicu Krugerranda kao najdugovječnijeg investicijskog zlatnika u povijesti. Od tada se srebrnjak Krugerrand pojavljuje u optjecaju u redovnim godišnjim razmacima.

Dugo su kupci željeli vidjeti i kupiti popularni Krugerrand u srebrnom izdanju. Ta je želja bila toliko snažna, da su se na tržištu tijekom zadnjih desetljeća pojavljivala i prilično dobro prodavala neformalna izdanja “Krugerranda” od srebra, koja su dizajnom nastojala biti što sličnija zlatniku, ali nisu bili kovana u kovnici South African Mint u kojoj se kuje zlatnik istoga imena.

Sada kada je službeni izdavatelj zlatnika Krugerrand počeo kovati srebrnjak istoga izgleda, više nema potrebe da kupci kupuju neformalne inačice.

Naziv: Srebrnjak Krugerrand

Nominalna vrijednost: 1 rand

Ukupna masa čistog srebra: 1 unca (31,1035 grama)

Promjer: 38,7 milimetara

Cijena bez PDV-a: 36,31 €

Cijena s PDV-om: 45,38 €

Na raspolaganju su ograničene količine ovog srebrnjaka na stanju za trenutnu isporuku, stoga požurite i naručite ovaj atraktivan investicijski proizvod od srebra već danas na broj telefona 01/236-5857, te putem formulara na našim internetskim stranicama.

Odaberite
Right Menu IconNazovite