Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Srebrnjak za trenera Nogometnog kluba “Osijek” Nenada Bjelicu

Srebrnjak Wiener Philharmoniker za trenera NK Osijek Nenada Bjelicu

Trener Nogometnog kluba “Osijek” Nenad Bjelica primio je od tvrtke Tetragram Plemenit poklon srebrnjak Bečki filharmonik (Wiener Philharmoniker) tijekom intervjua što ga je ovih dana dao za Sportsku televiziju.

Naša tvrtka već niz godina uspješno surađuje sa Sportskom televizijom na oglasnom planu i u promociji, te je ova gesta prema treneru Osječana Nenadu Bjelici dokaz nastavka te suradnje. Ranije ove godine, sličan je poklon tijekom intervjua Sportskoj televiziji dobio od naše tvrtke i hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić.

Osijek je jedan od tri grada u Hrvatskoj, uz Zagreb i Split, u kojem je tvrtka Tetragram Plemenit otvorila svoj distributivni centar. Zbog toga Osječani, ali i stanovnici drugih mjesta na širem području istočne Slavonije, imaju mogućnost kupiti i preuzeti investicijske poluge i kovanice od zlata i srebra po konkurentnim cijenama. To je bio dodatni razlog zašto smo u suradnji sa Sportskom televizijom srebrnjak poklonili upravo Nenadu Bjelici.

Najpopularniji europski investicijski srebrnjak

Ovaj poklon treneru Osječana u atraktivnoj drvenoj poklon kutiji od mahagonija predao je urednik i voditelj emisije Sportska televizija Ante Breko na kraju intervjua koji je na malim ekranima bio prikazan u nedjelju, 10. listopada 2021. godine.

Srebrnjak Wiener Philharmoniker najpopularniji je europski investicijski srebrnjak, te spada među nekoliko najpopularnijih u svijetu. Proizvodi ga bečka kovnica Münze Österreich od 2008. godine, te ga nastavlja proizvoditi svake godine do danas. Svojim dizajnom identičan je istoimenom investicijskom zlatniku, koji je također izuzetno popularan u Europi i diljem svijeta. Zlatnik i srebrnjak Wiener philharmoniker dizajnirani su u čast Bečke filharmonije, glazbene institucije višestoljetne tradicije, te se smatraju jednim od najljepših investicijskih kovanica od plemenitih kovina na svijetu.

Zlatnik i srebrnjak Wiener philharmoniker možete kupiti odmah putem našeg web shopa Butik Plemenit. Srebrnjak mase 1 unce (31,103 grama), te zlatnike mase 1 unce (31,103 grama), pola unce (15,55 grama), četvrtine unce (7,77 gram), desetine unce (3,11 grama) i dvadesetpetine unce (1,24 grama) možete platiti i preuzeti odmah, budući da ih gotovo uvijek imamo na zalihi.

Odaberite
Right Menu IconNazovite