Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Zlato za hrvatskog nogometnog izbornika Zlatka Dalića

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić primio je od tvrtke Tetragram Plemenit poklon zlatnik tijekom ekskluzivnog intervjua što ga je dao za Sportsku televiziju.

Tetragram Plemenit d.o.o. vodeći je broker investicijskim zlatom i srebrom u Hrvatskoj, a poklon što ga je primio izbornik Dalić jednostruki je zlatni dukat “Franc Ios”.

Radi se o jednom od najpopularnijih proizvoda od investicijskog zlata u Hrvatskoj, koji je tom prigodom bio upakiran u atraktivnu drvenu kutiju od mahagonija.

Intervju s izbornikom Dalićem bio je emitiran u emisiji Sportske televizije “Sport nedjeljom” u nedjelju, 30. svibnja 2021.

Zlatnik je izborniku Daliću predao urednik i voditelj emisije “Sport nedjeljom” Ante Breko.

Time je vođi hrvatske reprezentacije simbolički zaželjeno da s timom “Vatrenih” osvoji zlatnu medalju na predstojećem europskom nogometnom prvenstvu.

Zlatko Dalić je od tvrtke Tetragram Plemenit prije nešto više od godinu dana, također tijekom intervjua za Sportsku televiziju, primio i srebrnjak Wiener Philharmoniker od 1 unce. Bio je to svojevrstan znak zahvale za osvajanje srebrne medalje na svjetskom nogometnom prvenstvu osvojene od strane “Vatrenih”.

U nastavku objavljujemo video zapis primopredaje poklona, zlatnog dukata “Franc Ios”.

Tvrtka Tetragram Plemenit u svojoj ponudi za trenutnu isporuku nudi austrougarske jednostruke dukate i četvorostruke dukate, samostalno ili u ukrasnoj drvenoj kutiji, ili u poklon kutiji od umjetne kože.

Srebrnjak Wiener Philharmoniker također možete pronaći u ponudi tvrtke Tetragram Plemenit, samostalno ili u drvenoj poklon kutiji odnosno u kutiji od umjetne kože.

Program SPTV-a možete pratiti uživo putem interneta klikom na link.

Odaberite
Right Menu IconNazovite