Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Nove internetske stranice za novi početak

Nove internetske stranice Plemenit - novi početak

Vodeći broker investicijskim zlatom i srebrom od danas postaje još bolji! Predstavljamo vam nove internetske stranice: ljepše, informativnije, zanimljivije. Na obnovljenom mrežnom mjestu Plemenit naći ćete pregršt korisnih informacija o ulaganjima i o tome kako sačuvati vrijednost svoje imovine u vremenima neizvijesnosti i izazova.

Ovu značajnu promjenu pažljivo smo i temeljito planirali više od godinu dana. U razvoj novih internetskih stranica ugradili smo veliko iskustvo što smo ga mukotrpno stjecali na zahtjevnom tržištu investicijskih plemenitih kovina u Hrvatskoj, ali i u regiji. Nove stranice nastale su kao plod pozornog propitivanja potreba naših posjetitelja i kupaca.

Dosadašnja prezentacija naše tvrtke i branda na internetu bila je dobro prihvaćena. Primali smo pohvale na sadržajnost i preglednost starih web stranica. Klijenti i posjetitelji zavoljeli su jednostavnost i preglednost što smo ih ostvarili. Zbog toga smo novi koncept naših web stranica zasnovali na prokušanom modelu, uz dodatak novog, suvremenijeg i preglednijeg dizajna.

Razgledajte naše nove stranice. Pošaljite nam vaše mišljenje o njima. Ako imate prijedlog ili sugestiju kako bismo novu inačicu stranica mogli dodatno poboljšati, kontaktirajte nas. Bit ćemo vam zahvalni za svaki vaš doprinos.

I na kraju, želimo vam zahvaliti na posjeti i povjerenju. Otkako smo utemeljili našu tvrtku prije gotovo jednog desetljeća, naše web stranice posjetilo je više od milijun ljudi. Mnogi od njih postali su naši vjerni klijenti koje uvijek nastojimo ugodno iznenaditi svojom vrhunskom uslugom, besprijekornom stručnošću i profesionalnim odnosom prema poslu. Zahvaljujući našim nastojanjima, naša je tvrtka i brend kontinuirano rasla iz godine u godinu. Tako će biti i u 2021. godini, a sigurni smo da će se taj trend nastaviti i u godinama koje su pred nama.

Hvala vam!

Odaberite
Right Menu IconNazovite