Plemenit

Cijena na burzama (u gramima)

Zlato


369.84 kn

49.13 €

Srebro


5.05 kn

0.671 €

Regionalni ured u Splitu

Split distribucijsko središte za zlato

Regionalni ured u Splitu u Ulici 114. brigade Hrvatske vojske br. 8 prima stranke isključivo uz prethodnu najavu i po dogovoru

Tvrtka Tetragram projekt, i brand Plemenit.hr dalmatinskim klijentima omogućuje trenutnu isporuku svih vrsta zlatnih poluga na području grada Splita. Isporuka se obavlja u regionalnom uredu u Splitu, na adresi ureda.

Adresa ureda: Ulica 114. brigade Hrvatske vojske br. 8, Split

Kontakt telefon: 099 271 8477

Ured u Splitu prima stranke samo uz prethodnu najavu i po dogovoru

Kupci iz Dalmacije mogu bez čekanja kupiti i preuzeti investicijske zlatne poluge veličine od 1 grama do 1 kilograma po najpovoljnijim cijenama, usporedivima s onim u Švicarskoj, Austriji i Njemačkoj.

Osim zlatnih poluga, za trenutnu su isporuku građanima Dalmacije na raspolaganju i najpopularnije investicijske zlatne kovanice: zlatnici Bečke filharmonije, te zlatni dukati Franje Josipa.

Također su za trenutnu isporuku dostupni i drugi odabrani proizvodi iz naše ponude.

Manje zlatne poluge i zlatnici mogu se kupiti u kutijama od umjetne kože ili drveta, čime postaju atraktivni pokloni za različite prigode: krštenja, potvrde, vjenčanja, rođendane…

Iz distributivnog središta u Splitu, opslužujemo i klijente sa šireg područja Splitsko-dalmatinske i Dubrovačke županije.

Više informacija o ovoj jedinstvenoj ponudi možete dobiti pozivom na broj telefona 098/209-236.

Za isporuku investicijskog zlata i srebra u druge dijelove Hrvatske, kliknite ovdje.

Odaberite
Right Menu IconNazovite