Plemenit

Split postao distributivno središte za zlato

Kupci investicijskog zlata na području Dalmacije više ne moraju putovati u Zagreb kako bi kupili zlatne poluge i kovanice po najpovoljnijim cijenama

Tvrtka Tetragram projekt, vodeći broker investicijskim zlatom u Republici Hrvatskoj, od početka prosinca svojim je dalmatinskim klijentima omogućio trenutnu isporuku svih vrsta zlatnih poluga na području grada Splita. Isporuka se obavlja u poslovnicama poslovnih banaka u dogovoru s klijentom.

Na taj način kupci iz Dalmacije mogu bez čekanja kupiti i preuzeti investicijske zlatne poluge veličine od 1 grama do 1 kilograma po najpovoljnijim cijenama, usporedivima s onim u Švicarskoj, Austriji i Njemačkoj. Osim zlatnih poluga, za trenutnu su isporuku građanima Dalmacije na raspolaganju i najpopularnije investicijske zlatne kovanice: zlatnici Bečke filharmonije, te zlatni dukati Franje Josipa.

Također su za trenutnu isporuku dostupni i odabrani proizvodi od investicijskog srebra.

Manje zlatne poluge i zlatnici mogu se kupiti u atraktivnim kutijama od umjetne kože ili drveta, čime postaju atraktivni pokloni za različite prigode: krštenja, potvrde, vjenčanja, rođendane, ali i za predstojeće božićne blagdane.

Iz distributivnog središta u Splitu, tvrtka Tetragram projekt opsluživat će i klijente sa šireg područja Dalmacije, od Zadra do Opuzena.

Više informacija o ovoj jedinstvenoj ponudi možete dobiti pozivom na broj telefona 098-209-236.

Za isporuku investicijskog zlata i srebra u druge dijelove Hrvatske, kliknite ovdje.