Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

SUVREMENA NUMIZMATIKA: Zlatnik Lunarna godina Zec, 2023, 1/4 oz, (7.77g) Australija, 597€

Zlatnik Lunarna godina Zec 2023 1/4 unce numizmatika

Web shopSredišnji motiv izdanja posvećenog kineskoj lunarnoj godini jest zec, ljupka i miroljubiva životinja koju vole mnogi, a osobito djeca. Godina 2023. u kineskoj lunarnoj tradiciji naziva se Godinom zeca. Seriju zlatnika posvećenih kineskoj lunarnoj godini izdaje ugledna australska kovnica Perth Mint.

Izdanje zlatnika mase četvrtine unce (1/4 oz) posvećeno Godini zeca iskovano je u ograničenoj nakladi od 3.500 primjeraka za cijeli svijet. Budući da je riječ o kolekcionarskom izdanju koje se sukcesivno izdaje i obnavlja iz godine u godinu različitim motivima životinja koje obilježavaju kinesku lunarnu godinu, stručnjaci očekuju da će numizmatička vrijednost ove kovanice protekom vremena svakako porasti.

Ovaj zlatnik isporučuje se u originalnoj ukrasnoj kutiji, posebno izrađenoj za navedeno izdanje. Uz svaku kovanicu dolazi i izvorni tvornički certifikat, te certifikat o autentičnosti “Plemenit”.

Proizvod: Zlatnik Lunarna godina Zec, 2023, četvrtina unce

Ukupna masa: 7.77 grama (1/4 unca)

Čistoća zlata: 99.99 posto

Promjer: 20.6 milimetara

Ukupna naklada za cijeli svijet: 3.500 primjeraka

Godina izdanja: 2023.

Nominalna vrijednost: 25 AUD

Proizvođač: Perth Mint

Država izdanja: Australija

Cijena za kom: 597 €

Rezervaciju i narudžbu ovog numizmatičkog izdanja možete obaviti telefonski na broj 01/236-5857 ili putem kontakt formulara na našim web stranicama. Zlatnik možete kupiti i u web shopu Butik plemenit.

 

Odaberite
Right Menu IconNazovite