Plemenit

Cijena na burzama (u gramima)

Zlato


360.95 kn

48.05 €

Srebro


4.60 kn

0.613 €

Butik Plemenit: internetska trgovina zlatom i srebrom

Butik Plemenit

Butik Plemenit dostupan je putem interneta! Od sada je kupnju investicijskih zlatnih poluga, srebrnih poluga, te zlatnih i srebrnih kovanica moguće obaviti na Plemenit web shopu.

Narudžba za kupnju zlata i srebra na taj način postaje dostupna i izvan radnog vremena naše tvrtke.

Osim proizvoda iz standardne ponude, u Butiku Plemenit moći ćete pronaći zlatne i srebrne kovanice iz posebnog programa vodećih regionalnih i svjetskih kovnica.

U povodu puštanja u rad web shopa Butik Plemenit, kupcima smo ponudili dva premijerna izdanja: zlatnik Talični Tom i srebrnjak Ljubav je dragocjena (Love is precious).

Obje ove kovanice trenutno su dostupne samo u pretprodaji, te će za isporuku biti dostupne u prvoj polovici veljače.

Zlatnik Talični Tom (Lucky Luke) posvećen je popularnom strip junaku što ga poznaju mnoge generacije djece i odraslih. Ovaj će atraktivan zlatnik biti iskovan u ograničenoj nakladi od svega 500 primjeraka, a u Butiku Plemenit predstavljamo ga kao dio svjetske premijere. U optjecaj će biti pušten od strane ugledne francuske kovnice Monnaie de Paris, a nominala će mu biti 50 eura.

Srebrnjak Ljubav je dragocjena (Love is precious) izuzetno je lijep kolorirani srebrnjak mase 1 unce (31,1 grama) čistog srebra. Ova atraktivna kovanica bit će izvrstan poklon vama najdražoj osobi za nadolazeće Valentinovo.

Osim zlatnika Talični tom i srebrnjaka Ljubav je dragocjena, na stranicama Butika Plemenit možete pronaći i hrvatski zlatnik Zlatna kuna koji se u zadnjih mjesec dana na tržištu dokazao kao najprodavanija prigodna zlatna kovanica u izdanju Hrvatskog novčarskog zavoda i Hrvatske narodne banke u zadnjih nekoliko godina. Požurite s narudžbom ovog atraktivnog hrvatskog proizvoda, budući da je njegova naklada ograničena na 2020 primjeraka.

Butik Plemenit nudi i uobičajene zlatne poluge mase od 1 grama do 1 kilograma, te veliki broj investicijskih zlatnika poput velikog i malog dukata, zlatnika i srebrnjaka Wiener Philharmoniker, zlatnika i srebrnjaka Krugerrand i drugih proizvoda.

Većinu proizvoda u Butiku Plemenit moguće je kupiti u atraktivnim drvenim poklon kutijama od mahagonija ili pak darovnim kutijama od umjetne kože.

Proizvode naručene putem web shopa Butik Plemenit trenutno je moguće platiti putem bankovnog transfera u kunama ili u eurima, te u gotovini prilikom preuzimanja.

Iznova se vraćajte u našu internetsku trgovinu Butik Plemenit, budući da ćemo ondje redovito objavljivati informacije o novim prigodnim, ali investicijskim izdanjima, koje ćete moći kupiti u prednarudžbi ili uz trenutnu isporuku.

Dobro došli!

Odaberite
Right Menu IconNazovite