Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

“Isporuka odmah” – dvije riječi koje su glazba za uši svakom kupcu investicijskog zlata

Isporuka odmah zlatne poluge i zlatnici

Naši novi klijenti, koji još nisu imali iskustvo poslovanja s nama, obožavaju čuti dvije magične riječi tijekom kupnje investicijskog zlata i srebra: “Isporuka odmah”. Zvuk tih riječi ohrabruje odluku o kupnji i otklanja svaku sumnju u profesionalnost naše tvrtke kao isporučitelja.

Te se riječi ne čuju baš često na tržištu investicijskih plemenitih kovina u našim krajevima, i to posebno ne u zadnjih nekoliko mjeseci otkako se zaoštrio problem s logistikom dostave zlata i srebra diljem Europe. A ipak, naši djelatnici te dvije magične riječi koriste obilato, svakoga dana na radost svih kupaca, i na naše veliko zadovoljstvo.

Čvrsta pozicija i bliska suradnja s vodećim europskim i svjetskim dobavljačima omogućuje nam da s velikom sigurnošću ustvrdimo: sve dok barem jedan značajan europski veletrgovac investicijskim zlatom bude mogao zlatne poluge i zlatne kovanice isporučivati u razumnom roku, naša će tvrtka biti u mogućnosti svojim kupcima velik dio asortimana investicijskog zlata ponuditi uz trenutno preuzimanje.

Zlato je osjetljiv proizvod. Baš kao i novac. A oni koji se bave trgovanjem zlatom teško stječu povjerenje na tržištu, i brzo ga mogu izgubiti.

Naša je tvrtka tijekom skoro cijelog jednog desetljeća poslovanja stekla povjerenje brojnih klijenata, i sada to povjerenje svakodnevno nastavljamo graditi. A povjerenje koje smo stekli izuzetno je snažno. Gotovo svi naši klijenati koji nas dobro poznaju i koji s nama dugo surađuju nemaju nikakvih problema položiti novac na naš poslovni račun i potom pričekati nekoliko dana na isporuku zlatnih poluga ili kovanica.

Čekanje nije potrebno

Na sreću, čekanje nije potrebno. U ovom trenutku na zalihama u sigurnim trezorima diljem Hrvatske, te u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj imamo na raspolaganju za promptnu isporuku ukupno 50 različitih vrsta proizvoda, od čega 40 različitih vrsta proizvoda od zlata i 10 različitih proizvoda od srebra. Svi proizvodi u našem web shopu Butik Plemenit s oznakom “Isporuka odmah”, raspoloživi su za preuzimanje čim novac za njihovu kupnju sjedne na naš račun. Kliknite link i provjerite sami.

Ta činjenica od goleme je važnosti za nove klijente, koji s nama još nisu imali iskustvo trgovanja. Zahvaljujući mogućnosti trenutne isporuke, u zadnjih smo nekoliko mjeseci stekli povjerenje značajnog broja novih kupaca.

No, isporuka odmah glazba je za uši i za naše dugogodišnje klijente. Zahvaljujući mogućnosti da kupljene proizvode mogu odmah preuzeti, bilo je mnogih kupaca koji su se odlučivali za kupnju zlata puno češće nego što bi to učinili da zlata i srebra nemamo na zalihama.

I stoga, ako ikada čujete iz druge ili treće ruke da Plemenit.hr neku zlatnu polugu ili zlatnik nema na zalihi, odmahnite rukom. Izgledi da je ta informacija lažna vijest gotovo su stopostotni.

U slučaju ako na europskom i svjetskom tržištu investicijskih plemenitih kovina dođe do velikog poremećaja u opskrbi, koji bi nam mogao ugroziti poslovnu politiku isporuke odmah, o tome ćemo vas u najkraćem roku obavijestiti putem naših web stranica.

Takve obavijesti na web stranicama Plemenit.hr trenutno nema. A to znači da će riječi “isporuka odmah” i dalje nastaviti biti ugodna glazba za uši kako naših novih klijenata, tako i klijenata s kojima surađujemo godinama.

Odaberite
Right Menu IconNazovite