Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

RASPRODANO: Srebrnjak Nogometno prvenstvo Euro 2016 Francuska

Serija djelomično pozlaćenih srebrnjaka s nogometnim motivima izdanu u povodu održavanja Europskog prvenstva u nogometu EURO 2016. u Francuskoj rasprodana je! Riječ je o izuzetno popularnoj seriji, prikladnoj kao poklon velikim i malim ljubiteljima športa u raznolikim prigodama.

Serija se sastoji od tri srebrne kovanice s tri različita naličja. Na prvoj kovanici prikazan je lik nogometnog napadača u naletu na loptu. Druga kovanica prikazuje braniča koji loptu udara glavom, dok je na trećoj kovanici prikazan lik vratara u braniteljskom skoku.

euro2016srebrnjak3a

Sve tri kovanice iz serije imaju identičan avers (lice), koji prikazuje stilizirani nogometni stadion s navijačima, ispod kojeg je ispisana nominalna vrijednost srebrnjaka od 10 eura. Umjesto znamenke nula, u nominali je prikazana ispupčena pozlaćena nogometna lopta. U donjem lijevom dijelu kovanice utisnuta je godina izdanja 2016, a lijevo su navedeni inicijali zemlje izdavateljice srebrnjaka (Republika Francuska, RF).

Uza svaku kovanicu dolazi certifikat o autentičnosti francuske kovnice “Monnaie de Paris” koja je izdala ovu seriju. Riječ je o ograničenoj seriji od deset tisuća primjeraka, te je svaki certifikat posebno numeriran jedinstvenim serijskim brojem.

Srebrnjak Euro 2016 u kutijiSrebrnjak je pakiran u atraktivnoj kutiji, prikladnoj kao poklon.

Masa srebrnjaka: 22,7 grama

Promjer: 37 milimetara

Naklada: 10.000 primjeraka

Finoća srebra: 900/1000

Nominala: 10 eura

Akcijska cijena: 499 kuna

(U cijenu je uračunat PDV u iznosu od 25 posto)
Odaberite
Right Menu IconNazovite