Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Legendarna novinarka Silvana Menđušić prepoznala našu tvrtku kao vodećeg brokera investicijskim zlatom

U informativno-političkom magazinu “Potraga” televizije RTL Hrvatska emitiran je u subotu, 30. travnja 2022. godine prilog o ulaganju u investicijsko zlato. Prilog je pripremila legendarna hrvatska novinarka Silvana Menđušić, koja je istaknula prednosti investiranja u žutu plemenitu kovinu.

Kao jedan od ključnih pokazatelja rasta interesa građana za ulaganjem u investicijske plemenite kovine istaknut je podatak da se naša tvrtka, Tetragram projekt, koja djeluje na tržištu pod brandom Plemenit, u 2020. godini popela na 280. mjesto ljestvice tisuću najvećih kompanija u Hrvatskoj. To je pozicija, prema riječima novinarke Menđušić, malo slabija od tvrtke Atlantic Cedevita iz Zagreba, proizvođača popularnog osvježavajućeg napitka, a bolja je od tvrtke HEP Opskrba, hrvatskog distributera električne energije.

“U cijeloj prošloj godini 230 milijuna, u prva tri mjeseca ove godine čak 300 milijuna kuna. Tako izgleda rast prihoda tvrtki koje se bave prodajom investicijskog zlata. Neki kupe gram za petstotinjak kuna, a oni koji imaju i za kilogram za oko 450 tisuća kuna, a klijenti u poslovnice dolaze i sa zaštitarima.”, istaknuto je u najavi priloga emisije “Potraga”.

I doista, naša je tvrtka početkom ove godine doživjela značajan rast prometa. U prvom kvartalu ove godine na tržište smo plasirali 30 posto više zlata nego u cijeloj prošloj godini. Nema sumnje da će se uspješno poslovanje naše tvrtke nastaviti i do kraja ove godine. Stoga očekujemo da ćemo se na popisu tisuću vodećih tvrtki u našoj zemlji za 2022. godinu naći među tridesetak najvećih. A to, naravno, znači da ćemo i dalje biti vodeći broker investicijskim plemenitim kovinama u Hrvatskoj, s daleko najvećim prihodima i s tržišnim udjelom od oko 60 posto.

Fotografija: Screenshot iz emisije “Potraga” od 30. travnja 2022.
Odaberite
Right Menu IconNazovite