Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

U Osijeku otvoren distributivni centar za zlato

Osijek distributivni centar za zlato

U Slavoniji je otvoreno središte za plemenite kovine

Distributivni centar za zlato u Osijeku od danas je u službeno započeo s radom. Radi se o trećem središtu za isporuku investicijskih plemenitih kovina u Republici Hrvatskoj, nakon što su takva mjesta ranije dobili gradovi Zagreb i Split.

Tvrtka Tetragram projekt, koja je otvorila novi osječki distributivni centar, vodeći je broker investicijskim zlatom i srebrom u Hrvatskoj i regiji.

Investicijsko je zlato od početka izbijanja epidemije korona virusa postalo izuzetno traženo na svjetskim tržioštima, što je prouzročilo značajnu nestašicu.

Sredinom ožujka, kada je prvi val zarazne bolesti preplavio svijet, u većem dijelu Europe nisu se mogli nabaviti gotovo nikakvi proizvodi od investicijskog zlata.

Nestašica je nastala zato jer je velik broj investitora odlučilo odabrati upravo zlato kako bi zaštitili svoju imovinu od nepredvidljivog utjecaja epidemije na gospodarstvo.

Nova kriza, nova nestašica?

Ulagački stručnjaci smatraju da je zlato sigurna ulagačka luka u trenucima ekonomskih, političkih, a očito i zdravstvenih kriza.

Budući da u Hrvatskoj, ali drugdje u Europi i svijetu, upravo traje novi val epidemije covida-19, nije nerealno očekivati da će se nestašica zlata na svjetskom tržištu ponovno dogoditi.

Otvaranje osječkog distributivnog centra tvrtke Tetragram omogućit će građanima Slavonije nabavku investicijskih zlatnih poluga i kovanica na isti način i pod istim uvjetima kao i u Austriji, Njemačkoj ili Švicarskoj.

Zlatne poluge mogu se kupiti u različitim masama: najmanje od 1 grama, pa do 1 kilograma. Cijene najmanjih poluga trenutno se kreće oko 75 eura, što je sasvim primjereno i za manje ulagače.

Zlato je kompaktno, diskretno i mobilno ulagačko sredstvo koje hrvatski građani sve više odabiru kao alternativu štednji u papirnatoj valuti, ali i ulaganju u nekretnine i dionice.

Distributivni centar za zlato u Osijeku možete kontektirati telefonski na broj 098/682-521, a više informacija možete dobiti putem internetske stranice www.plemenit.hr.

Odaberite
Right Menu IconNazovite