Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Natječaj Hrvatskog novčarskog zavoda je završen

Nagradni natječaj

Nagradni natječaj

Nagradni natječaj Hrvatskog novčarskog zavoda, u kojem su sudionici mogli osvojiti zlatnik “Čipkarstvo u Hrvatskoj”, završen je.

Do četvrtka, 25. ožujka 2021. u 22 sata na internetskim stranicama Hrvatskog novčarskog zavoda trajao je nagradni natječaj u kojem je bilo moguće doprinijeti odluci o tome koje će se novo izdanje HNZ-a pojaviti ove godine na tržištu.

Zlatna kuna koja je prošle godine bila izdana od strane HNZ-a polučila je golem uspjeh. U svega nekoliko tjedana rasprodana je cjelokupna naklada ovog atraktivnog investicijskog i komemorativnog zlatnika.

Hrvatski novčarski zavod planira i u 2021. godini tržištu ponuditi slično izdanje, a na potencijalnim kupcima ove zlatne kovanice je da odluče bi li radije u ponudi ponovno željeli vidjeti zlatnu kovanicu nominale 1 kune, ili bi im se više sviđalo izdanje zlatne kune nominale 2 kune.

Kliknite logotip Hrvatskog novčarskog zavoda, i bit ćete prebačeni na stranice Hrvatskog novčarskog zavoda gdje ste mogli sudjelovati u nagradnom natječaju.

Hrvatski novčarski zavod

 

Odaberite
Right Menu IconNazovite