Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Ideje za Valentinovo: Srebrnjak “Jedna ljubav”, “Ljubav je dragocjena”, zlatna i srebrna ruža

Srebrnjak Jedna ljubav

Dan zaljubljenih, popularno Valentinovo, praktički je iza ugla. Vrijeme je da počnemo razmišljati o znakovima pažnje što bismo ih mogli iskazati osobi koju volimo. Osim standardnih, uobičajenih načina darivanja poput cvijeća ili čokoladnih užitaka, nudimo vam nekoliko zanimljivih prijedloga za poklone od zlata i srebra kojima biste mogli obradovati vama blisku osobu.

Srebrnjak “Jedna ljubav”

Još je samo jedan primjerak srebrnjaka “Jedna ljubav” preostao za narudžbu u našem trezoru. Svi ostali primjerci koje smo imali na raspolaganju su rasprodani. A to znači da će ovaj poklon za vama dragu osobu biti još za nijansu posebniji, ako se odlučite upravo za ovu kovanicu. Naručite ovaj zlatnik u našem web shopu, pozivom na broj 01/236-5857 ili putem kontakt formulara. Ovaj je srebrnjak raspoloživ za isporuku odmah.

Srebrnjak Dva goluba “Ljubav je dragocjena”

Novo izdanje srebrnjaka iz serije “Ljubav je dragocjena” za 2022. godinu stiglo je na tržište! Nakon što je izdanje iz 2021. godine rasprodano u rekordnom roku, novozelandska kovnica New Zealand Mint odlučila je lijepo nas iznenaditi novim koloriranim srebrnjakom iz serije “Ljubav” na kojem su prikazana dva goluba. Naklada ovog srebrnjaka je ograničena i iznosi 3000 komada za cijeli svijet, stoga požurite i u web shopu Butik Plemenit osigurajte svoj primjerak što prije. Srebrnjak je raspoloživ za prednarudžbu, a rok isporuke je 4-6 radnih dana.

Zlatna ruža

Prava, uzgojena ruža koja je posebnim tehnološkim postupkom optočena 24-karatnim zlatom idealan je poklon za zaljubljene. Dolazi u lijepo oblikovanoj ukrasnoj poklon kutiji s certifikatom. U našem asortimanu predstavlja proizvod koji oduševljava svojom posebnošću. Zlatna ruža raspoloživa je za kupnju u našem web shopu Butik Plemenit. Proizvod je raspoloživ za trenutnu isporuku.

Srebrna ruža

Slično kao i zlatna ruža, srebrna ruža predstavlja stvaran, uzgojen cvijet koji je specijalnim postupkom optočen čistim srebrom. I ona se isporučuje u izvornoj poklon kutiji, te posjeduje certifikat. Prikladan je poklon za osobe koje vole diskretnu ljepotu srebra. Srebrnu ružu možete naručiti putem našeg web shopa Butik Plemenit. I ovaj je proizvod raspoloživ za trenutnu isporuku.

======

Osim navedenih atraktivnih poklona, u našoj ponudi imamo i druge zanimljive proizvode koje biste mogli odabrati za darivanje o Valentinovu. Zlatni dukati, srebrnjak Wiener Philharmoniker, hrvatski zlatnici i srebrnjak “Dalmatinski pas”, kineski zlatnici i srebrnjak “Panda” i još mnoštvo drugih proizvoda od investicijskih plemenitih kovina mogu biti lijepo iznenađenje za vama blisku osobu.

Većinu proizvoda iz našeg asortimana nudimo u ukrasnim poklon kutijama od drveta ili od umjetne kože. Prelistajte katalog u našem Butiku Plemenit i sigurni smo da ćete pronaći mnoštvo odličnih ideja za darivanje vaših bližnjih.

Odaberite
Right Menu IconNazovite