Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Tradicija se nastavlja: Zlatnik za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića

Tvrtka Tetragram Plemenit nastavlja tradiciju darivanja hrvatske nogometne reprezentacije i njezinog izbornika u povodu velikog nogometnog natjecanja.

Kao što znamo, u Njemačkoj upravo traje jedan od najvećih europskih sportskih događaja, Europsko nogometno prvenstvo Euro 2024. I hrvatska nogometna reprezentacija također sudjeluje na tom natjecanju.

Tim povodom, Plemenit.hr, vodeći broker investicijskim plemenitim kovinama u Hrvatskoj, poklonio je izborniku Zlatku Daliću jednostruki zlatni dukat “Franc Ios”.

Zlatni dukat poklanjamo u suradnji sa Sportskom televizijom, odnosno, s emisijom “Sport nedjeljom”, te urednikom i voditeljem emisije Antom Brekom.

Zlatni dukat “Franc Ios” jedan je od najpopularnijih proizvoda od investicijskog zlata u Hrvatskoj, koji je za izbornika Dalića bio upakiran u atraktivnu drvenu kutiju od mahagonija.

Time vođi hrvatske reprezentacije simbolički želimo da s timom “Vatrenih” postigne što bolji rezultat na velikom natjecanju.

U nastavku objavljujemo kratki video u kojoj urednik i voditelj emisije “Sport nedjeljom” Ante Breko najavljuje predaju poklona izborniku Daliću.

Zlatko Dalić već tradicionalno, treći put, u povodu nekog velikog nogometnog natjecanja od tvrtke Tetragram Plemenit primio poklon od plemenite kovine. Na taj se način tradicija darivanja “Vatrenih” nastavlja, u nadi da će ovaj poklon donijeti sreću i visok plasman hrvatskoj momčadi, kao što je to donio u ranijim prigodama.

Tvrtka Tetragram Plemenit u svojoj ponudi za trenutnu isporuku nudi austrougarske jednostruke dukate i četvorostruke dukate, samostalno ili u ukrasnoj drvenoj kutiji, ili u poklon kutiji od umjetne kože.

Program SPTV-a možete pratiti uživo putem interneta klikom na link.

Odaberite
Right Menu IconNazovite