Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Serija hrvatskih kovanica “Dalmatinski pas”, dva zlatnika i srebrnjak

Hrvatske kovanice "Dalmatinski pas", zlatnik 1000 kuna, zlatnik 50 kuna, srebrnjak 10 kuna

Web shop Butik PlemenitNajnovije izdanje hrvatskih kovanica od plemenitih kovina iz 2021. godine s motivom dalmatinskog psa (dalmatinera), glasovite i vrlo cijenjene pasmine podrijetlom iz naših krajeva, nudimo našim klijentima putem web shopa Butik Plemenit.

Riječ je o seriji od tri kovanice, dva zlatnika i jednog srebrnjaka, u izdanju Hrvatske narodne banke i Hrvatske kovnice novca (bivši Hrvatski novčarski zavod). Kovanice su raspoložive za trenutnu isporuku, budući da ih imamo na stanju.

Kovanice je oblikovao hrvatski umjetnik Nikola Vudrag, a svaki primjerak isporučuje se u originalnoj kutiji Hrvatske kovnice novca, te s izvornim numeriranim certifikatom Hrvatske narodne banke na kojem je potpis guvernera.

Kovanice se isporučuju odvojeno, svaka u zasebnoj kutiji. Zbog toga je moguće kupiti samo jednu od tri kovanice iz serije, odnosno, kupnja nije vezana.

Za kupnju su na raspolaganju sljedeće kovanice:

Zlatnik nominale 1000 kuna, ukupne mase 1 unca (31,103 grama), čistoće zlata 99,99 posto i naklade 999 primjeraka.

Zlatnik nominale 50 kuna, ukupne mase 1/16 unce (1,94 grama), čistoće zlata 99,99 posto i naklade 5000 primjeraka.

Srebrnjak nominale 10 kuna, ukupne mase 1 unca (31,103 grama), čistoće srebra 99,9 posto i naklade 15.000 primjeraka.

Ove atraktivne kovanice od plemenitih kovina, zbog svoje ljepote i male naklade, mogle bi uskoro postati numizmatički vrijedni primjerci. Stoga požurite i rezervirajte svoj primjerak već danas.

Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti na telefon 01/236-5857 u radno vrijeme naše tvrtke ili slanjem upita putem kontakt formulara na našim web stranicama.

Zlatnike i srebrnjak naručite putem našeg web shopa Butik plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite