Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Serija hrvatskih kovanica “Dalmatinski pas”

Hrvatske kovanice "Dalmatinski pas", zlatnik 1000 kuna, zlatnik 50 kuna, srebrnjak 10 kuna

Web shop Butik PlemenitNajnovije izdanje hrvatskih kovanica od plemenitih kovina iz 2021. godine s motivom dalmatinskog psa (dalmatinera), glasovite i vrlo cijenjene pasmine podrijetlom iz naših krajeva, nudimo našim klijentima putem web shopa Butik Plemenit.

Riječ je o seriji od tri kovanice, dva zlatnika i jednog srebrnjaka, u izdanju Hrvatske narodne banke i Hrvatske kovnice novca (bivši Hrvatski novčarski zavod). Kovanice su raspoložive za trenutnu isporuku, osim srebrnjaka koji je rasprodan.

Kovanice je oblikovao hrvatski umjetnik Nikola Vudrag, a svaki primjerak isporučuje se u originalnoj kutiji Hrvatske kovnice novca, te s izvornim numeriranim certifikatom Hrvatske narodne banke na kojem je potpis guvernera.

Kovanice se isporučuju odvojeno, svaka u zasebnoj kutiji. Zbog toga je moguće kupiti odvojeno pojedinačnu kovanice iz serije, odnosno, kupnja nije vezana. Naravno, rasprodane kovanice više nisu u ponudi.

Za kupnju su na raspolaganju sljedeće kovanice:

Zlatnik nominale 1000 kuna, ukupne mase 1 unca (31,103 grama), čistoće zlata 99,99 posto i naklade 999 primjeraka.

Zlatnik nominale 50 kuna, ukupne mase 1/16 unce (1,94 grama), čistoće zlata 99,99 posto i naklade 5000 primjeraka.

Ove atraktivne kovanice od plemenitih kovina, zbog svoje ljepote i male naklade, mogle bi uskoro postati numizmatički vrijedni primjerci. Stoga požurite i rezervirajte svoj primjerak već danas.

Više informacija o ovoj ponudi možete dobiti na telefon 01/236-5857 u radno vrijeme naše tvrtke ili slanjem upita putem kontakt formulara na našim web stranicama.

Zlatnike naručite putem našeg web shopa Butik plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite