Plemenit

Cijena na burzama (u gramima)

Zlato


368.08 kn

48.79 €

Srebro


5.48 kn

0.726 €

Plemenit.hr u emisiji “Dobro jutro Hrvatska”

Najpopularnije investicijske zlatne kovanice predstavljene su u četvrtak, 29. travnja u popularnoj jutarnjoj emisiji Hrvatske televizije “Dobro jutro Hrvatska”. Prilog možete pogledati klikom na link.

Ivana Belanić, voditeljica odjela korporativnih komunikacija naše tvrtke predstavila je seriju atraktivnih investicijskih zlatnika koji se smatraju izvrsnim, likvidnim sredstvom pohrane i očuvanja vrijednosti osobne imovine.

U emisiji je bilo riječi o najstarijem investicijskom zlatniku Krugerrand, koji je prisutan na svjetskom tržištu već više od 50 godina i koji je početkom 70-tih godina prošlog stoljeća držao više od 90 posto globalnog tržišta investicijskih zlatnika.

Osim njega, Ivana Belanić predstavila je i najpopularniji europski zlatnik Wiener Philharmoniker (Bečka filharmonija), čiji je dizajn posvećen najpopularnijem austrijskom filharmonijskom orkestru, austrijskoj glazbenoj institiciji.

Belanić je spomenula i kineski investicijski zlatnik “Panda”, koji ima svojstvo da se njegov dizajn mijenja iz godine u godinu, ovisno o izdanju.

U emisiji su predstavljeni i u našim krajevima vrlo popularni autrougarski zlatni dukati Franjo Josip, te povijesni zlatnici Europske monetarne unije s kraja 19. i početka 20. stoljeća.

Investicijske zlatnike moguće je naručiti i kupiti putem naše internetske trgovine Butik Plemenit. Za većinu zlatnika iz naše ponude nudimo trenutnu isporuku.

Naša tvrtka gostovala je u emisiji “Dobro jutro Hrvatska” i početkom travnja, i tada su javnosti predstavljene investicijske zlatne poluge. Tu emisiju možete također pogledati u nastavku.

Možda će vas zanimati i ovo:

Odaberite
Right Menu IconNazovite