Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Zakažite termin za susret: kupnja zlata samo uz prethodni dogovor

Zakažite termin za kupnju zlata

Cijenjene kupce investicijskog zlata izvješćujemo kako od četvrtka, 3. ožujka 2022. uvodimo novi režim poslovanja s kupcima u našem središnjem uredu u Zagrebu.

Zbog velikog priljeva kupaca prouzročenog najnovijim događajima u svijetu, u mogućnosti smo poslužiti samo one klijente koji prije dolaska u naš ured zakažu termin posjeta.

Vaš posjet možete zakazati pozivom na telefon 01/236-5857 u radno vrijeme naše tvrtke od ponedjeljka do petka 9-13 i 14-17 sati. Naši djelatnici dat će vam termin koji je slobodan u kalendaru posjeta, a koji će i vama odgovarati.

Kupci koji u naš središnji ured u Zagrebu dođu bez prethodne najave mogu očekivati da će biti zamoljeni da tijekom posjeta zakažu termin dolaska u budućnosti. To znači da će kupac u tom slučaju morati u naš ured dolaziti dvaput: jednom bez najave (i tada neće moći obaviti posao zbog kojeg je došao) i drugi put u najavljenom terminu (kada će moći obaviti narudžbu).

Naši će djelatnici nastojati klijentima koji su u ured došli bez najave izići u susret i nastojati ih svejedno uslužiti, no u tom slučaju moguće je da će vrijeme čekanja biti i do 60 minuta.

Isporuka odmah moguća uz prethodnu najavu dolaska

Određenu količinu investicijskih proizvoda od zlata i srebra trenutno možemo isporučiti odmah nakon plaćanja samo za klijente koji unaprijed najave svoj dolazak u naš središnji ured u Zagrebu. Više o tome doznajte klikom na link.

Budući da su sve europske kovnice pod velikim pritiskom narudžbi, kupci trenutno samo u iznimnom slučaju mogu birati kovnicu iz kojeg njegov naručeni proizvod dolazi. Naša tvrtka naručuje proizvode koji se izrađuju u vrhunskim kovnicama u Švicarskoj, Njemačkoj i Austriji, koje posjeduju LBMA certifikat “Good Delivery” i koje imaju besprijekoran ugled u svijetu. Stoga kupci tih poluga mogu biti u potpunosti sigurni da će primiti izvorno zlato u skladu sa svjetskim standardima, bez obzira na proizvođača.

Trenutno dobavljujemo poluge švicarskih proizvođača Valcambi, PAMP i Argor, njemačkog proizvođača Heraeus ili austrijskog proizvođača Münze Österreich.

Odaberite
Right Menu IconNazovite