Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Za građane Bosne i Hercegovine: povoljno do zlata

Premda naša tvrtka trenutno ne isporučuje investicijsko zlato na područje Bosne i Hercegovine, i to zato jer se kupnja zlata u toj zemlji oporezuje visokim porezima, građani BiH ipak imaju mogućnost kupiti zlato pod povoljnim uvjetima.

Dvije odlične mogućnosti za građane BiH

Bosanskohercegovački građani mogu legalno kupiti, te preuzeti ili pohraniti investicijsko zlato u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i svaki drugi hrvatski građanin, odnosno, građanin bilo koje zemlje Europske unije.

To znači da na investicijske zlatne poluge i zlatnike, kada zlato kupuju u Hrvatskoj, građani BiH ne plaćaju nikakve dodatne poreze ili davanja.

Stoga smo u sklopu naših redovitih isporuka u gradove diljem Hrvatske, osigurali mogućnost isporuke investicijskih plemenitih kovina i za građane Bosne i Hercegovine.

Pa tako, kada isporučujemo zlato u Novsku, Novu Gradišku, Slavonski Brod i Vinkovce, ujedno nudimo mogućnost građanima BiH iz sjeverne Bosne i bosanske Posavine da se zapute u Hrvatsku preko granice i preuzmu naručene i plaćene proizvode u jednom od tih gradova.

Isto vrijedi za građane BiH iz Zapadne Bosne kada isporuke obavljamo u Karlovcu, Ogulinu i Gospiću, te za građane Hercegovine kada isporuke obavljamo u Dalmaciji.

Stoga pozorno pratite naš raspored isporuka u gradovima Hrvatske, pa ako vam odgovara da u nekom od tih gradova za vas obavimo isporuku investicijskog zlata, kontaktirajte nas i dogovorite preuzimanje. Isporuku u pravilu obavljamo u prostorijama poslovnih banaka.

Raspored isporuka u gradovima Hrvatske možete pronaći na ovom linku.

Građani Bosne i Hercegovine svoje kupljeno zlato mogu također pohraniti u Hrvatskoj ili u nekoj drugoj zemlji po vlastitom izboru kao dio usluge naše tvrtke. Osim u Hrvatskoj, nudimo pohranu kupljenoga zlata i u Švicarskoj, Njemačkoj, Austriji ili Sloveniji. Više informacija o mogućnosti pohrane potražite klikom na link.

Nazovite nas telefonski na broj +385 1 236 5857 ili +385 98 209 236.

Odaberite
Right Menu IconNazovite