Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

U Hrvatskoj se nudi najjeftinije investicijsko zlato na svijetu. Evo kako.

Najjeftinije investicijsko zlato na svijetu

Na početku odmah treba razjasniti: najjeftinije investicijsko zlato na svijetu ne možete kupiti u poslovnicama naše tvrtke. Najjeftinije investicijsko zlato na svijetu nudi se kod nekih drugih trgovaca investicijskim zlatom u Hrvatskoj.

Mi doduše jesmo tvrtka sa sjedištem u Hrvatskoj, ali poslujemo s klijentima i na teritorijama desetak europskih zemalja. Zbog toga zlatne poluge i zlatne kovanice prodajemo po cijenama koje su uobičajene na europskom i svjetskom tržištu.

Jeftino investicijsko zlato o kojem govorimo jest zlato koje se prodaje samo u Hrvatskoj i to pod posebnim uvjetima.

Ako je službena, redovna cijena zlatne poluge koja je oglašena na trgovčevom cjeniku 10.000 eura, trgovac će kupcu u razgovoru ponuditi tu polugu za 9.300 eura ili uz 7 posto popusta. Ako se kupcu taj popust čini premalen, hrvatski trgovac najjeftinijeg zlata na svijetu može dodatno spustiti cijenu.

Uvjet za najjeftinije zlato na svijetu

Ponuđena prodajna cijena u pravilu je niža i od cijene po kojoj se ponuđena zlatna poluga može kupiti kod proizvođača, odnosno, u nekoj od uglednih švicarskih ili njemačkih kovnica plemenitih kovina. Recimo, zlatna se poluga u kovnici može kupiti po cijeni od 9.500 eura i ni lipu nižoj. A ipak, hrvatski kupac može tu istu polugu kupiti za 9.300 eura ili manje.

Za kupnju investicijskog zlata po tako povoljnoj cijeni, kupac treba ispuniti jedan važan uvjet. Nakon što kupi investicijsko zlato, kupac kupljene proizvode obavezno i bez izuzetka mora pohraniti u trezoru trgovca kod kojeg je kupnja obavljena.

Ako taj uvjet nije ispunjen, kupac ne može kupiti zlato po povlaštenoj cijeni. Ako kupac inzistira da kupljeno zlato preuzime i odnese sa sobom, cijena je standardna i uobičajena. Ona nije 9.300 kuna, nego je 10.000 kuna. Popust od 7 posto (ili veći) u tom se slučaju ne odobrava.

Kako? Zašto?

Kako je moguć tako velik popust na investicijsko zlato u Hrvatskoj?

Kako je moguće da se u našim krajevima može kupiti zlato jeftinije nego bilo gdje u svijetu, po cijenama nižim čak i od proizvođačkih?

I zašto ta cijena vrijedi samo za proizvode koji se pohranjuju kod trgovca?

To su odlična pitanja. Na njih naša tvrtka nema odgovor.

Mi doduše znamo da su različite tvrtke u raznim zemljama također nekada znale nuditi najjeftinije investicijsko zlato na svijetu. To nije specifičnost Hrvatske. No isto tako znamo da su sve te tvrtke prije ili kasnije bile zatvorene. Prestale su s radom. Iz različitih razloga. Zbog toga su takve tvrtke u drugim zemljama rijetke, ili čak uopće ne postoje. U Hrvatskoj su one ipak još uvijek prisutne. I zbog toga je kod nas zasad još moguće kupiti najjeftinije investicijsko zlato na svijetu.

Naša tvrtka želi nastaviti poslovanje još dugo u budućnost. Želimo biti s vama u 2025. godini, u 2030. godini i u 2100. godini.

Zbog toga vam na žalost nismo u mogućnosti ponuditi najjeftinije zlato na svijetu. Naša isprika.

Odaberite
Right Menu IconNazovite