Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Situacija s dostavom investicijskog zlata se stabilizira, očekujemo skraćenje roka isporuke

Isporuka i dostava investicijskog zlata

Najnovije informacije iz logističkih centara za transport investicijskih plemenitih kovina diljem Europe ukazuju da se situacija s dostavom zlatnih poluga i zlatnih kovanica stabilizira.

To znači da bi se rokovi isporuke u idućih nekoliko dana mogli skratiti, pa postoje izgledi da bi naša tvrtka do početka idućeg tjedna, a možda i ranije, neke proizvode mogla ponovno imati raspoložive za trenutnu isporuku.

Podsjećamo, tijekom jučerašnjeg dana izvijestili smo da je zbog poremećaja u logistici i transportu plemenitih kovina došlo do produženja rokove isporuke zlatnih poluga i zlatnika iz vodećih europskih kovnica kod kojih naša tvrtka naručuje artikle iz ponude.

Zbog toga smo u zadnjih 24 sata privremeno ograničili vrste proizvoda za koju klijenti mogu obaviti narudžbu i plaćanje.

Trenutno su za narudžbu raspoložive zlatne poluge mase 1 gram, 2 grama, 5 grama, 10 grama, 20 grama, 1 unce (31.103 grama), 250 grama, 500 grama i 1000 grama. Također su za narudžbu raspoloživi zlatnici Wiener Philharmoniker mase 1 unce (31.103 grama), pola unce (15.55 grama), i četvrtine unce (7.77 grama).

Vrijeme isporuke za naručene proizvode iznosi 7 radnih dana, no taj će se rok u idućim danima – ako se ostvare prognoze koje primamo iz logističkih središta – najvjerojatnije smanjiti na 2-3 radna dana.

I dalje ćemo vas redovito obavještavati o situaciji vezanoj uz isporuku naručenih proizvoda. Informaciju o tome koji su proizvodi raspoloživi za isporuku odmah, obavit ćemo na našim web stranicama čim to bude moguće.

Odaberite
Right Menu IconNazovite