Plemenit

Cijena na burzama (u gramima)

Zlato


354.29 kn

50.61 €

Srebro


4.47 kn

0.639 €

Zlatna poluga 5 grama

Zlatna poluga 5 grama, HeraeusBudući da površinom nisu veće od prosječne poštanske marke, zlatne poluge od 5 grama spadaju u kategoriju malih, priručnih investicijskih proizvoda od zlata.

Stoga se njihovo skladištenje može obaviti jednostavno i diskretno čak i u krugu vlastita doma. U slučaju kupnje po načelu GEOGRAFIJA ili MATEMATIKA, skladištenje se obavlja u trezorima tvrtke Tetragram projekt.

Finoća zlata: 99,99 % (24 karata)
Ukupna masa: 5 g
Čista masa zlata: 5 g (0,16 oz)

Proizvođač: Heraeus, Argor Heraeus, Münze Osterreich

Prodajna cijena FIZIKA:  2.156,27 kn
Prodajna cijena GEOGRAFIJA:  2.151,96 kn
Prodajna cijena MATEMATIKA:  2.146,58 kn

Otkupna cijena za klijente: 1.938,02 kn
Otkupna cijena za neklijente: 1.899,64 kn

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 04.12.2021 00:59:37

Želite li kupiti jednu ili više zlatnih poluga od 5 grama? Prodaja zlata i investicijskih zlatnih poluga robne marke Plemenit obavlja se u središnjem uredu u Zagrebu. Zatražite ponudu klikom na link i doznajte više o uvjetima prodaje zlata i srebra, o načinima plaćanja, te o mogućnostima isporuke u Hrvatsku i druge krajeve regije.

Svakako prilikom kupnje zlatne ili srebrne poluge, zlatnika ili srebrnjaka zatražite certifikat Plemenit koji garantira izvornost kupljenoga proizvoda.

Svojstva zlatne poluge od 5 grama

Zajedno s investicijskim zlatnim polugama mase 1 grama, 2 grama i 10 grama, zlatne poluge od 5 grama spadaju u kategoriju malih zlatnih poluga.

Može se reći kako je odnos cijene i praktičnosti kod zlatne poluge od 5 grama dobro izbalansiran za kupce koji u kupnju investicijskoga zlata planiraju uložiti nekoliko desetaka do nekoliko stotina eura. Prodaja zlatnih poluga od 5 grama obavlja se sigurno i s prodajnim jamstvom. U zlatnom se portfelju velikih ulagača zlatne poluge od 5 grama čuvaju kao prijelazni apoen, za slučajeve hitne potrebe za likvidnošću.

Osim za potrebe očuvanja osobne imovine, zlatne poluge od 5 grama nerijetko se kupuju i kao poklon u posebnm prigodama – krštenja, potvrde, rođendani, vjenčanja, obljetnice… Prodaju se samostalno ili pak zapakirane u plastičnu ambalažu. Moguće ih je, također, za posebne prigode isporučiti i u lijepo oblikovanim, masivnim drvenim kutijama različitih boja i oblika.

Ponuda investicijskih zlatnih poluga od 5 grama

U ponudi imamo investicijske zlatne poluge od 5 grama njemačkog proizvođača Heraeus, koji je osim u Njemačkoj prisutan i na tržištima Švicarske i Austrije putem vlasnički povezanih kompanija Argor Heraeus i Münze Österreich. Heraeus je jedna od najuglednijih europskih i svjetskih kovnica plemenitih kovina, te posjeduje certifikat “Good Delivery” Udruženja sudionika londonske burze plemenitih kovina (London Bullion Market Association, LBMA).

Zatražite ponudu za kupnju zlatne poluge od 5 grama klikom na link. Kupnja zlata daje osjećaj dugotrajne imovinske utemeljenosti u trajnim vrijednostima. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga robne marke Plemenit s dugogodišnjom tradicijom, jamči vam kvalitetu, pouzdanost i sigurnost.

Možda će vas zanimati i ovi investicijski proizvodi od zlata i srebra

Odaberite
Right Menu IconNazovite