Plemenit

Cijena na burzama (u gramima)

Zlato


370.07 kn

49.16 €

Srebro


5.05 kn

0.670 €

Zlatna poluga 2 grama

zlatna-poluga-2-grama-2Specifična izdanja na tržištu plemenitih kovina dolaze u formi zlatne poluge od 2 grama. Prodaja zlatnih poluga i investicijskoga zlata s robnom markom Plemenit obavlja se u središnjem uredu u Zagrebu.

Finoća zlata: 99,99 % (24 karata)
Ukupna masa: 2 g
Čista masa zlata: 2 g (0,064 oz)

Proizvođač: Heraeus, Argor Heraeus, Münze Osterreich

Prodajna cijena FIZIKA:  939,51 kn
Prodajna cijena GEOGRAFIJA:  937,64 kn
Prodajna cijena MATEMATIKA:  935,29 kn

Otkupna cijena za klijente: 753,46 kn
Otkupna cijena za neklijente: 729,27 kn

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 21.10.2021 03:43:29

Zatražite neobvezujuću ponudu klikom na link i doznajte više o uvjetima prodaje zlata i srebra, a također i o mogućnostima plaćanja, te isporuci u druge krajeve regije. Prilikom kupnje, ne zaboravite zatražiti certifikat Plemenit koji jamči kakvoću proizvoda.

Zlatne poluge od 2 grama imaju sličnu namjenu kao i druge poluge manjih veličina: poluge od 1 grama, 5 grama i 10 grama. Obično se kupuju kao prigodni poklon, te kao pomoćno investicijsko sredstvo. Budući da u odnosu na veće poluge imaju relativno malu vrijednost, ponekad se koriste i kao sredstvo razmjene za proizvode i usluge u slučajevima kriznih situacija. Također, u investicijskom portfelju koriste se kao sredstvo za očuvanje i oslobađanje manje količine likvidnih sredstava.

Prigodna prodaja investicijskog zlata

Investitori ih obično kupuju kako bi imali zlato pri ruci, za osobnu sigurnost i manje transakcije. Ambalaža u koju su male poluge obično upakirane ima dvije funkcije: zaštitu od oštećenja i mogućnost robusnijega rukovanja.

Osim za očuvanje vlastita bogatstva, manje se zlatne poluge kupuju kao poklon za rođenje djeteta, krštenje, rođendane i druge svečane prigode.

Ako želite kupiti zlatne poluge od 2 grama, pošaljite zahtjev za ponudom ili nas kontaktirajte za dodatne informacije. Kontakt informacijama možete pristupiti klikom na link.

Proizvođači investicijskih zlatnih poluga od 2 grama

U ponudi imamo investicijske zlatne poluge od 2 grama vodećih europskih i svjetskih kovnica plemenitih kovina:

  • Münze Österreich (Austrija)
  • Umicore (Belgija)

Zatražite ponudu za kupnju zlatne poluge od 2 grama ili pak zlatne poluge bilo koje druge težine klikom na link.

Možda će vas zanimati i ovi investicijski proizvodi od zlata i srebra

Odaberite
Right Menu IconNazovite